Героям АТО Сергію Склезю та Сергію Дем’янику посмертно присвоїли звання «Почесного громадянина міста Камінь-Каширський»

12 Липня 2016, 15:15
2424

Вчора на черговій сесії міської ради депутати проголосували за присвоєння посмертно звання «Почесного громадянина міста Камінь-Каширський» героям АТО Сергію Склезю та Сергію Дем’янику.

Зауважимо, що ще на минулій сесії відповідне звернення надійшло від депутата Богдана Калюха.

«Шановні депутати прошу вас підтримати моє звернення і проголосувати за присвоєння звання «Почесного громадянина міста Камінь-Каширський» загиблим воїнам за їх мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та незламність духу,  – звернувся Богдан Іванович.

І вже на цій сесії його таки підтримали.

Одночасно також були прийняті відповідні зміни до програми соціального захисту для того, щоб сім’ям цих загиблих воїнів можна було провести виплату матеріальної допомоги в розмірі 2 тис. грн.

 

Довідково:


 

Сергій Склезь

Загинув 24 листопада 2014 р. біля 22.15-22.30 під час обстрілу з РСЗВ БМ-21 позиції підрозділу поблизу смт. Ольховатка Донецької області.

Указом Президента України № 311/2015 від 4 червня 2015 року, "за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). (За матеріалами memorybook.org.ua)


 

Сергій Демяник

Загинув 29-го серпня 2014 р під час виходу з Іловайського котла т.зв. "Зеленим коридором" на дорозі в районі с. Новокатеринівка. 2-го вересня тіло Дем`яника С.В. разом з тілами 87 інших загиблих у т.зв. Іловайському котлі було привезено до запорізького моргу. Був упізнаний бойовими товаришами та родичами.

Указом Президента України № 473/2015 від 13 серпня 2015 року, "за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). (За матеріалами memorybook.org.ua)

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром