Настоятель храму Святого Миколая Чудотворця м.Каменя-Каширського отримав церковну нагороду

15 Липня 2016, 10:00
4294

Камінь-Каширський декан й настоятель парафії Святителя Миколая Чудотворця в райцентрі  Володимир Мицько удостоєний церковної нагороди.  

В день народження священика та в честь свята Волинської Божої Матері Дванадцяти апостолів знак «За церковні заслуги» йому вручив преосвященніший Матфей єпископ Володимир Волинський.

Нагороду благословив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.










1






 

Коментарі
15 Липня 2016, 15:16
Шановний Отче! Дорогий пане Володимир! Більше десяти літ Ви щиро і натхненно на Поліссі, у його древньому місті опікуєтесь вірними Української православної церкви, яка сповідує дух Київської Митрополії з часів Володимира Великого, веде камінь-каширців до віри і правди, до європейських цінностей, справедливості, гідності та добробуту, створеного власноруч, а , найголовніше, до Бога! Ваша щира і наполеглива праця, зерна віри і сподівань засіяні на цій нелегкій духовній ниві, заколосяться згодом, принесуть щедрий врожай українськості, гідності та віри в Бога. Дякуємо Вам за активну громадянську позицію, толерантність, виваженість та мудрість у непрості для України часи. Приєднуємось до привітань з нагоди нагородження. Многая і благая літа, з роси і води Вам, Отче!
15 Липня 2016, 16:17
Волинський хрест на гербі має червоний колір, а тут він має голубим. Може я щось не розумію?
16 Липня 2016, 04:53
Червоне то жертовність, а голубий, це святого Миколая ,так пише в інет.<br/>і
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром