Тендер на харчування школярів: фірма «Сава» звернулася зі скаргою у антимонопольний комітет

16 Липня 2016, 12:00
2058 Джерело: kurs.if.ua

Тендер на харчування дітей у школах Камінь-Каширщини, який вперше проводиться на районному рівні, і досі не завершився.

Як відомо на кону понад 43 мільйони гривень, які передбачалося витратити на харчування школярів Камінь-Каширщини цього року. Свої заявки на участь в торгах подали 5 підприємств. Це – Маневицька районна спілка споживчих товариств (смт. Маневичі) з ціною пропозиції 31 млн. 165 тис. 184 грн., ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «Сава» (м. Дніпропетровськ) з ціною пропозиції 39 млн. 230 грн., ТОВ «Час мрій» (м. Київ) з ціною пропозиції 26 млн. 845 тис. 619 грн., ТОВ «ТРАНС ЛОГІСТИК ЦЕНТР» (м. Київ) з ціною пропозиції 43 млн. 271 грн., ТОВ «Військторг» (м. Київ) з ціною пропозиції 43 млн. 438 тис. 728 грн.

Наразі, як повідомляє заступник начальника управління соціального захисту населення Камінь-Каширської РДА Віталій Леонець, їх усі розглянули та проаналізували. Приблизно визначилися із фірмою, якій хотіли б довірити харчування дітей. Проте до підписання договору справа не дійшла. Один із учасників торгів, а саме ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «Сава», звернувся із скаргою у антимонопольний комітет.

7 червня постійно діюча адміністративна колегія Антимонопольного комітету України з розгляду справ про порушення законодавства у сфері державних закупівель вирішила розглянути цю скаргу. І вже 11 липня було прийняте рішення:

За результатами розгляду скарги ТОВ "ВКФ "САВА" щодо порушення Управлінням соціального захисту населення Камінь-Каширської РДА Волинської області законодавства під час проведення закупівлі – "Послуги з харчування дітей, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на території радіоактивного забруднення Камінь-Каширськогорайону Волинської області" за державні кошти Колегією прийнято рішення відмовити скаржнику в задоволенні скарги.

Таким чином, якщо більше не буде оскаржень, управління соцзахисту підпише договір на харчування у школах району. 

Коментарі
16 Липня 2016, 15:40
Але чому не повідомили гравця і чому приблизно? Хіба у таких випадках є приблизні рішення?.
16 Липня 2016, 21:28
То яка ж фірма виграла торги?
17 Липня 2016, 00:42
Цікаво, чому місцева райспоживспілка телиться? Це ж чужі дяді будуть "харчувати" чорнобильських дітей, вкладати в цю суму свої відрядження, транспортування обладнання, продуктів, якоїсь кількості своїх управлінців тощо. А від того, що лишиться - відрахування на податки, зарплату, рентабельність та інші витрати. А вже геть на решту, що залишиться - якась нещасна каша і ковбаса невідомої якості для дітей-чорнобильців. Поліські телята, зазвичай, тушками через Білорусію поїдуть москалям у Москву, а в Камінь переможці тендеру привезуть якийсь фарш із залишків курей та шкірок з польської свинини. Та й Бог з ними, здавалося б, але ж діти то наші, місцеві... Так і живемо! Цього ми варті!
17 Липня 2016, 01:49
Ха, ха для чого К-Каширській райспоживспілці телитися коли вона й так отримуватиме свої дивіденди. Посуда, електроплити, холодильники та інше обладнання стоять по школах і Їх ніхто звідти не виносив та не винесе тому райспоживспілка й так має своє Їм вистачить.
17 Липня 2016, 02:15
Там,-у райспоживспілці колись такий кріпкий чолов"яга був за бугра, що жиє біля екслазні та екскостелу. Цікаво він ще в керує?
17 Липня 2016, 16:37
Ще при нагоді трохи вкерує, але вже не те, що у молоді роки... Ліміт перебрано, нічого не вдієш))
17 Липня 2016, 17:38
Ех, а як славився наший К.-Каширський такими моцними панами за совка. Перші секретарі і не лише вмазати могли ого як.
17 Липня 2016, 17:55
А що, доводилося перехиляти з першими секретарями аж до ого? Чи так аби ля-ля тополя? Якісь у Вас, пане Ізя, мабуть проблеми були чи є з тією оковитою. Бо то 5 пана на фото запідозрите у цмуленні до поросячого вереску обмовити, то інших асоціювати з абсистентним синдромом... Цмулять земляки, а чим їм тут ще занятись, ну не книжки ж читати... Молодиці і чарка- найбільші спокуси поліщуків, навіть солодші за гроші часами)))
17 Липня 2016, 18:23
Ну, а я Вам забороняю? Мабуть ні. Як я міг із Кухтеєм пити, коли я молодший його та ніякого відношення до нього не мав? На фото 5 був не правий, бо не знаю того чоловіка з кендюхом (який може випирати від постійного стресу і недосипання, а не від гарної випивки і закуски). Молодиці? Самі красиві на жаль в центральній Україні та на Галичині.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024