Піщане: у місцевому храмі вшанували Піщанську ікону Божої Матері

22 Липня 2016, 11:05
4689 Джерело: kamblag.ortox.ru

Вчора, 21 липня, в день вшанування Піщанської ікони Божої Матері в Свято-Покровському храмі с. Піщане було звершене святкове богослужіння.

Ось уже декілька років поспіль, відколи список Піщанського образу Богородиці був переданий до місцевого храму, тут в цей день збираються богомольці, щоби попросити в Матінки Божої молитовного заступництва через чудотворну Її ікону. Розповідається на сайті Камінь-Каширського благочиння.

Під час Божественної Літургії місцевому настоятелю свящ. Миколі Павельчуку співслужив настоятель Свято-Георгіївського храму с. Житнівка свящ. Петро Антончук.

Не кожне поселення має в своєму храмі ікону Матері Божої, що є співзвучною назві села. Тому православні жителі Піщаного з великим духовним піднесенням в цей день поспішають до своєї святині.
Богомольці зі сльозами на очах молились до своєї Небесної Заступниці, найперше просячи миру нашій земній Батьківщині Україні!

Після завершення богослужіння отець настоятель благословив усім присутнім на молитві по невеличкому списку Піщанської ікони Божої Матері.

1

1

1

1

2

1

1

1

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром