Петро Шпига: «Жодне звернення не залишиться без належної уваги поліції»

22 Липня 2016, 18:42
1489

Учора, 21 липня, тимчасовий виконувач обов’язків начальника головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига провів особисті прийоми громадян у райцентрах Ратне та Камені-Каширському.

Керівник волинської поліції спілкувався з жителями Ратнівського та Камінь-Каширського районів. На особистий прийом до т.в.о. начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Петра Шпиги мав можливість прийти кожен, хто потребував його допомоги. У більшості випадків, звернення стосувалися розгляду та прийняття рішень за заявами громадян, стану розкриття та розслідування правопорушень, а також профілактики злочинності.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

«Жодне звернення не залишиться без належної уваги поліції. За кожною заявою громадян буде відповідне реагування та прийнятті рішення», – зазначив Петро Шпига.

Т.в.о. начальника головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига за підсумками прийому громадян надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів ГУНП в області та встановив конкретні терміни їх виконання.

На прийомі були також присутні керівники Ратнівського відділу поліції Володимир Канонік, Камінь-Каширського відділу поліції Валентин Чих та начальник сектору документального забезпечення ГУНП Ірина Левчук.

Коментарі
22 Липня 2016, 23:36
" За кожною заявою громадян буде відповідне реагування та прийнятті рішення": схоже що вже пізно. Ніякі запізніли рішення відповідно до заяв громадян які були подані раніше, нічого вже не допоможе. Шановні вже більш як рік чи два заяви подаються. а рішень катма. Де ті рішення?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024