Пішки до чоловічого монастиря

23 Липня 2016, 21:05
5412 Джерело: kam-blag.church.ua

Юні осівецькі парафіяни здійснили піше паломництво до Мілецького Свято-Миколаївського чоловічого монастиря.

Разом із настоятелем Свято-Параскевського храму прот. Сергієм Приходьком  вони  вирушили в путь, відвідуючи по дорозі православні святині нашого поліського краю. Про це пишуть на сайті Камінь-Каширського благочиння.

Зокрема, побували у храмі преподобного Серафима Саровського у селі Острівок, у Свято-Дмитріївському храмі села  Мельники. А на завершення першого дня подорожі осівецька молодь відвідала храм святих праведних Іоакима та Анни села Мостище.

Відпочили та переночували паломники на березі річки Турії, розбивши тут наметове містечко. Вранці продовжили свій шлях до Михнівського Свято-Стрітенського жіночого монастиря.

Побували і у храмах сіл ТеклинеВелимче та Датинь, А діставшись до Мілецького монастиря, юні прочани помолилися з  проханням про дарування Миру нашій Батьківщині рідній Україні. Тут і заночували  Вранці на них чекала Божественна Літургія, екскурсія обителлю та монастирська трапеза, якою гостинно пригощали дітлахів місцеві монахи.

Сповнені духовного піднесення та незабутніх вражень прочани автобусом повернулися до рідного села, де ще довго будуть пригадувати миті цього подвигу пішого паломництва до великої святині свого рідного Поліського краю.










1




 

Коментарі
24 Липня 2016, 02:04
Потім на навчання в ПТУ-4, затим по Газпромовських дачах шпаклювати, а потім в корчі але перед тим до К-Каширського мера за ділянкою.
24 Липня 2016, 02:09
О це я розумію, бо й сам щороку піший похід здійснюю, правда не в нас, а в лісостеповій Україні і десь близько 20 км, а тут по-любому далі. Однак замість церков бачу здоровенні лани соняшників, кукурудзи, сої, пшениці та унікальні ліси з багатою флорою та фауною.
24 Липня 2016, 02:22
Пане Камінь, що за корчі?
24 Липня 2016, 13:58
"ще довго будуть пригадувати миті цього подвигу пішого паломництва до великої святині": Це звичайно пане кореспонденте перебільшення про якийсь подвиг пішого паломництва. Це принаймі тримати бажане за дійсне. Про який подвиг може бути мова? Про що Ви тут говорите, йти пішки від одного населеного пункту до іншого це Ви називаєте подвигом? Тут в К-Каширську є станція юних туристів так вони щороку по кілька десятків кілометрів здійснюють піші ходи і що? Тим більше церква чи Храм як Ми можемо говорити не Є так званою святинею. Яка там вже святиня церква Московсього патріархату? Святиня може бути якщо Вона є церквою українського народу, ЇЇ культурним осередком впродовж сотень років, а не та яку поставили у той час коли до влади на ці землі прийшов Російський імперіалізм у якого основна задача була у тому, щоб місцеві аборигени не повставали проти царя й до цього часу нічого не змінилося тому, що останній васал який стверджував тут проімперську політику був Янукович з "храму" якого тепер йдуть пішими тіж самі:" Відпочили та переночували паломники", паломники. Цим репортажем Ви шановний показуєте свою особисту відданість тим речам які були, ще залишаються на цій згорьованій українській землі
24 Липня 2016, 15:32
Уважніше читайте - матеріал узято з сайту Камінь-Каширького благочиння, тому свої притензії спрямовуйте туди!
24 Липня 2016, 17:19
Так дійсно матеріал взятий з К-Каширського благочиння але схоже що цей матеріл не тільки К-Каширським благочинням але разом із тим проілюстрований цим сайтом оскільки фото відкриваються безпосередньо за цими посиланням; http://kamin.rayon.in.ua/upload/news/3/2016-07/146929648350/9_gljfvvgzzx0.jpg без посилання на інший ресурс, що у принципі відповідно до "правил користування" неможливо здійснити тому я б не сказав би що сайт білий та пухнастий. Але крім цього незважаючи на те, що факти були говорити про якісь:" цього подвигу пішого паломництва до великої святині" подвиги коли на Сході Україні точаться війна фактично за незалежність Нашої держави то це принаймі цинічно. Нехай у свою чергу вони підуть до Москви і там скажуть іншим, що вистачить Нам віійни через те, що РОсійська зброя вбиває українських громадян незважаючи на те у чиїх руках вона задіяна.
25 Липня 2016, 01:03
А як гарно зупу сьорбають за спільним столом, мені це фото сподобалося. Прямо на конкурс можна подавати.
26 Липня 2016, 23:51
Легко когось критикувати, коли сам нічого не робиш. Хай ваш розпіарений орденоносний Володимир з кп хоча б щось подібне постарається повторити, бо крім бруду в фейсбуці, певно, ні на що не здатний
28 Липня 2016, 15:16
Цей пропіарений як Ви тут говорите немає такого потужного адміну в районі як має Церква Московського патріархату вже більш як п"ятдесят років. У принципі можна говорити, що в районі МП після того як церква святого Іллі "згоріла" не має морального права перебувати на цій територіїї оскільки не тільки духовно але й фізично занапастила К-Каширців. Церква має бути Українською.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39