Унікальні відеокадри з озера Озюрко

24 Липня 2016, 11:02
8674

Камінь-Каширський оператор Андрій Куницький зняв озеро Озюрко з висоти пташиного польоту.

У об'єквит його відеокамери потрапили краєвиди нашої місцевості неспроста. Знімати ролики про природу, це хоббі автора. Але усі відео, зроблені до цього, як вважає Андрій, по-іншому розкривають красу краю.

Вид на озеро Озюрко з висоти зачаровує. Здається, ніби це і не у нас.

А зняті ці кадри за допомогою чудо апарту – квадракоптера.

У планах Андрія Куницького зафільмувати згори якомога більше прекрасних та цікавих місць Камінь-Каширщини.

 

 

Коментарі
24 Липня 2016, 17:27
Кадри так собі міг би трохи фаховіше познімати але напевно нічого, оскільки кругом озера одні рубані місця з рідколіссям.
24 Липня 2016, 18:19
Дійсно, якби не декілька дубів, що залишилися біля Озюрка, той і естетики майже нема, бо, як відмітив Камінь хлопи на кшалт Васятка Домарецького та Вані Вовка вирізали там все -одні корчі та молодняки довкола.
24 Липня 2016, 23:26
Там щонайменше від триста метрів до двох кілометрів нічого не має різатися. Там кругом стояли дуби, а тут позаду озера рідколісся через кілька дерев і аж до горизонту знов рідколісся один пісок навіть ніц нічого не росте. Але у тих місцях навіть таке пониззя колись його називали островами в яких до речі мій дід мав свій хутор якого у свій час вигнали совети в село. Десь там у тих місцях поховані вояки УПА, дві чи три могили. Моя мати на власні очі на своєму обійсті, хуторі бачила як совети убивали УПІ-вця і якого десь там неподалік заховали. Все це там подалі за озером.
25 Липня 2016, 00:44
Щось Камінь змінив реноме на 180 градусів, то зберігав вулицю Радянську, а тепер про совєтів пише. Стосовно поховань повстанців, то ті, що були вбиті і валялися під парканом КГБ були зариті навпроти нинішніх очисних споруд (сам особисто бачив там фрагменти людських кісток 2 роки тому) та на початку камінського лісу ліворуч (там у дитинстві бачив, що черепи валялися).
25 Липня 2016, 23:40
Пропоную Вам наприклад своє по-батькові змінити на Іванович або "Хрін"-у з Григоровича на Васильвича? Щось вийде Вам шановні чи ні? Якщо Я на цій вулиці фактично народився, виріс і слава богу мені вже за п"ятдесят то навіть з цієї точки зору можна змінити своє по-батькові? Мій батько сам говорив мені в дитинстві, що ця влада впаде не довго буде і що Ленін м"яко сказати погана людина. Але ж до чого тут назва вулиці, якщо вона абслютно не впливала на мій світогляд. Може на Ваш? Тим більше шановний сьогоднішні методи з перейменуваннями схожі на методи комсомольців тридцятих років і Ми вже це проходили. Сам той же Мер говорить, "хлопці" давайте називати тільки без прізвищ, імен щоб потім як прийдуть інші не перемейнували НАС. От у чому проблема і прогрес. Прогресу немає через те , що історія повторюється.
26 Липня 2016, 03:03
Та най буде, бо дорога тій на вулиці без твердого покриття та чимось нагадує ту, що знімав А.Куницький від Озюрка до урочища "Шапка" (тільки там корчі навколо та хащі після вирізаних дерев, а на Радянській хати). Не спромоглися совєти з відсутнім безробіттям да наявним дорожним відділом з технікою і практично безкоштовним пальним навести на ній лад.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024