Хресна хода УПЦ МП на Київ

25 Липня 2016, 23:00
Фото: УПЦ (МП) 3182 Джерело: nbnews.com.ua
Фото: УПЦ (МП)

З 3 по 27 липня в Україні проходить Всеукраїнський хресний хід миру, любові та молитви за Україну, організований Українською Православною Церквою Московського патріархату (УПЦ МП).

Хода, яка вже зібрала біля десятка тисяч людей, йде як Західною, так і Східною Україною, -- повідомляють на сайті nbnews.com.ua 

3 липня кількасот людей вийшли зі Свято-Успенської Святогорської Лаври (Донецька область), а 9 липня – зі Свято-Успенської Почаївської лаври (Тернопільська область). Як повідомили НБН у прес-службі УПЦ МП, 27 липня у спільній молитві в Києві зустрінуться кілька десятків тисяч вірян.

За планом організаторів, звершиться хода у Києві напередодні Дня Хрещення Русі, 27 липня. У той день віруючі УПЦ МП разом пройдуть від Володимирської гірки до Києво-Печерської Лаври, де будуть звершені урочисті богослужіння.

Коментарі
26 Липня 2016, 10:58
В москві хай моляться, біля мавзолєя непохованого за християнськими канонами мерця лєніна..Ще вони вважають себе "центром православія"..
26 Липня 2016, 13:41
Цей так званий Хресний хід тільки розколює наш український народ. Хресний хід до цього часу йшов навкруг церкви, храму або до іншого місця яке пов"язане з Православієм. Але йти до пам"ятника навіть хреститиля Русі який у свій час поскидав боввани на річці Дніпро, перевернувся б гробу. Цікаво чи пішли б вони до Донецька та Луганська до ставленників Путінського режиму, щоб разом з Ними помолитися за Мир в Україні.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024