Вступна кампанія: абітурієнтам рекомендують перевірити свої заяви

26 Липня 2016, 11:00
1054 Джерело: 20minut.ua

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич закликає абітурієнтів перевірити статус своїх електронних заяв до вищих навчальних закладів, оскільки у деяких не завантажилася скан-копія шкільного атестата.

Про це повідомляє сайт 5.ua

"Нам повідомило державне підприємство "Інфоресурс", яке займається обслуговуванням Єдиної державної бази з питань освіти, куди вносяться всі абсолютно інформації, пов'язані з вступною кампанією, що є частина абітурієнтів, у яких не завантажилися атестати, їхні скан-копії. Я хочу звернутися до усіх абітурієнтів, щоб вони перевірили в своїх особистих кабінетах ... статус своєї заяви, він повинен бути такий - "допущений до конкурсу", - сказала вона.

Вона зазначила, що якщо в графі "статус" написано "потребує уточнення" або "відхилено навчальним закладом", то це означає, що скан-копія шкільного атестата не змогла завантажитися.

За словами Гриневич, в такому випадку скан-копію необхідно надіслати електронною поштою до приймальної комісії вищого навчального закладу, куди абітурієнт подав заяви. Якщо ж абітурієнт не може відправити копію атестата електронною поштою, його можна привезти до приймальної комісії вищого навчального закладу, яка завантажить його в базу.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024