"Joker Fest – це найкраще, що з нами могло трапитися" – кажуть ті, хто побував на фестивалі

30 Липня 2016, 22:25
4184

Шанувальник електронної музики,  які побували на Joker Fest 2016, кажуть: це було круто. Чи варто вам наступного року побувати на фестивалі? Варто, якщо ви мрієте про музичний драйв на березі Світязя.

Журналіст Богдан (Нестор)  Ліпич для переконливості цього твердження пропонує увазі читачів Район.Камінь-Каширський кілька відгуків про фестиваль Joker Fest 2016

Надія Гудько (м. Нововолинськ) 

«Joker Fest – це найкраще, що з нами могло трапитися. Фестиваль сподобався своєю масштабністю. Для Волині – це просто грандіозний захід! Звичайно існують певні недоопрацювання в організації, але сподіваюся наступного року вони не повторяться. Маю на увазі відсутність другої сцени на березі озера, що мене найбільше засмутило. 

Організаторам рекомендую запрошувати ще більш знаменитіших зірок EDM-сцени, таких як Martin Garrix, Calvin Harris, David Guetta, а з вітчизняних – DJ Burzhuy. Це значно збільшить аудиторію фестивалю!» 

Mary Jane 

 


 

Arston 

Omnia 


 

Михайло Соболєв (м. Яворів) 

«Для мене, затятого EDM-щика, було важливо почути кришталево якісну, потужну музику. І я надзвичайно задоволений, що Jоker Fest повністю виправдав усі мої сподівання. Кожен ритм та підняття вгору наших рук породжували трепет у серцях. 

Наступного року радив би відвідувачам заходу запастись місцем в будиночку, оскільки спека не дозволить довго відпочити у наметі. Дякувати Богу, в таких випадках дуже виручає озеро, що освіжає нас та приводить усі наші думки в порядок. 

За три дні відпочинку я дуже полюбив Joker Fest і буду вчергове чекати цієї події протягом усього року. Серед хедлайнерів хотілось би побачити Matisse & Sadko, Swanky Tunes, Arty, а з вітчизняних – Univz, Dropgun та Sagan. Приєднуйтесь до нашою EDM-Family! До речі, дату наступного фесту у календарі я вже виділив!» 

Chucker 

 


 

Noisesound


Gidro X J-Dun 

Лоліта Булах (м. Червоноград) 

«Від фестивалю я реально в захваті. Joker Fest подарував незабутні відчуття та емоції. Я з нетерпінням очікую Joker Fest 2017 та разом з друзями не зможемо пропустити такої події! Саме Arston та Raft Tone, що виступили цьогоріч, пробудили у мене любов до електронної музики, отож я надіюсь побачити їх знову. Організаторам хочу висловити окрему подяку, адже вони доклали спільних зусиль, аби подарувати людям ці незабутні три дні. Ви найкращі!» 

Raft Tone 


 


Alisha - 


Mark Devite

Іван Ковч (м. Камінь-Каширський): 

«Ця подія запам’яталася мені на все життя! На фесті я зустрів багато людей, що стали для мене друзями. Відмінна музика, гарна публіка. Також сподобалось оформлення сцени. Помітно, що організатори доклали багато зусиль для цього. 

Серед діджеїв окремо хочеться відзначити Mary Jane, фанатом якої я став саме на фесті. Дуже зацікавили флеш-моби, яких організував для молоді МС Ромчик. Засмутила відсутність другої сцени поблизу озера… Наступного року я обов’язково відвідаю фестиваль і серед хедлайнерів хотілося б побачити - David Guettа, Tiesto, KSHMR або ж Martin Garrix». 

Ekvator 

J-DUN 


Анастасія Дунець (смт. Стара Вижівка) 

«Я в захваті, і в мене не вистачає слів, щоб все описати! Фестиваль просто нереальний ! Надзвичайно приємна атмосфера, все дуже круто! Море позитиву, море емоцій та музики, нові враження та знайомства! Для людей, котрі не змогли знайти собі компанії, щоб відпочити - тут завжди знайдуться ті, хто прийме тебе за рідного. А сцена, всі ці світлоефекти, квадрокоптер – це було просто вау! Тепер у мене відпало бажання відвідувати місцеві клуби в моєму районі, бо з фестом цього не зрівняти. 

Хочу, щоб у наступному році всі діджеї були у тому ж складі. Особливо мені сподобались Ekvator, Raft Tone, Gidro, J-Dun, а також МС Ромчик. Вони вміють розважати публіку! А ще хочу, щоб фестиваль тривав не три дні, як зазвичай, а весь тиждень. Усе було на вищому рівні. Дякую організаторам!» 

Більше відео із фестивалю на ютуб-каналі 

 

 

Коментарі
31 Липня 2016, 03:58
Молодим молоде, таке життя. Це мабуть ліпше, чим в генделиках камінських сидіти, чи тусуватися теплими літніми вечорами біля "Нашого краю".
31 Липня 2016, 15:47
ТО ця музика має бути у вечірній час?
31 Липня 2016, 20:11
"діджеї" які грали або тупий бігрум, або фьючер штамповочний, або безгрувну ревілдовщину, не справили враження. Дивлюсь що люди хочуть відомі імена побачити на сцена джокер феста такі як David Guettа, Tiesto, KSHMR або ж Martin Garrix люди будьте реалістами. А деякі "хедлайнери... далеко їм ще бути хедлайнерами, чи це тому що в них є груди?Нажаль сам фест не сподобався, зате шацькі озера і природа там це щось. Їхав на фестиваль, а в кінцевому результаті відкрив для себе ще одне гарне місце для відпочинку, ось саме за це дякую організаторам!
01 Серпня 2016, 00:30
<p>фест має майбутнє, якщо продовжувати в такому ж дусі! чи ти може попсу слухаєш смердючу, типу "лабутени"?</p>
01 Серпня 2016, 02:31
Один відомий французький психолог минулого століття запропонував "гідростатичну модель стресу", згідно з якою у людини два резервуара життєвої енергії,-малий і великий. Великий резервуар не підлеглий волі людини: можна використовувати енергію лише з малого. Коли великий резервуар вичерпається, то людина помирає від старості. Малий же з постійною швидкістю підживлюється з великого, але за допомогою психостимулярів різного виду,-від алкоголю до музичних засобів, можна збільшити витрату життєвої енергії з малого резервуару. Після такої події зменшується нормальний рівень життєвої енергії в ньому, необхідної для повсякденного життя. Резюме: від концертів не зимно й не гаряче для особистісного розвитку, бо змінюється лише енергетичний баланс людини. (Звісно, що в суворому розумінні енергії з боку фізика, цей французький психолог профан, але його спосіб пояснення природи стресу до цього часу використовується спеціалістами).
01 Серпня 2016, 06:26
щоб зрозуміти, наскільки круто на фесті - треба там побувати. і тоді всі здогадки чи теореми зникнуть самі по собі
01 Серпня 2016, 17:32
Було дуже круто...<br/>З нетерпінням чекаю наступного джокера....<br/>Всім рекомендую там побувати....<br/>Кожен отримає щось нове для себе...
01 Серпня 2016, 18:20
На Світязі подій багато було, музикальних у тому числі. Якось мій далекий з знайомий з Дебальцево (тоді ще українського) приймав участь &quot;На хвилях Світязя&quot;, ретельно розробив дизайн сценічного костюму, потренувався, але приїхав невеселий, бо Пішто Гіга та В. Іваницький, на його думку, були упередженими.
02 Серпня 2016, 15:28
До чого ці казки! Джокер - це було реально драйвово! доки не поїдеш - не зрозумієш. фест вселив надію на розвиток едм-культури в нашому регіоні
02 Серпня 2016, 19:57
Класні пацани Вадік і Валік. Розвивайте едм-культуру.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39