Жителів району запрошують у Луцьк на кіно.

03 Серпня 2016, 22:30
1495 Джерело: vinnitsa.info

Adrenalin City запрошує. Тут любителі жанру екшн мають змогу переглянути американський супергеройський фільм «Загін самогубців» у форматі 2D та 3D.

А також філбойовик "Джейсон Борн", фантастичну комедію "Мисливці на привидів", комедію "Йогануті".

Транслюватимуть у кінотеатрі Adrenalin City і мультики.

Покази відбудуться  з  4 по 10 серпня.

 

Мисливці на привидів

Оригінальна назва:Ghostbusters


 

Країна: США

Рік: 2016

Студія:SonyPictures, ColumbiaPictures, VillageRoadshowPictures

Жанр:комедія, фантастика

Формат: 3D

Вікові обмеження:рекомендовано з 12 років

Режисер:Пол Фіг

У ролях:Кріс Хемсворт, КрістенУіг, МеліссаМакКарті, КейтМакКіннон, ЛесліДжонс, Білл Мюррей, ЕндіГарсія, МеттУолш, СігурніУівер, Чарльз Денс та ін.

Сюжет:Від режисера комедії "Подружки нареченої" і "Шпигунка" Пола Фіга, а також продюсерів оригінальних фільмів "Мисливці за привидами". 30 років минуло з моменту виходу стрічки АйвенаРайтмана, в якій відважні вчені-парапсихологи боролися проти привидів і монстрів. Цього разу ми знайомимося з новими героїнями. Еббі та Ерін пишуть книги, в яких стверджують про реальність існування привидів. Ніхто не сприймає їх серйозно, поки Манхеттен не стає улюбленим місцем примар і монстрів. Ерін та Еббі створюють групу разом з ядерним інженером Джилліан і робітницею метро Петті. Тільки вони можуть врятувати світ.

Задовго до появи ремейка "Мисливці за привидами" ходило багато чуток про третю частину оригінальної дилогії. Офіційно про перезапуск оголосили в 2014 році, з Полом Фігом в якості режисера. До того, як було підтверджено, що головні ролі виконають КрістенУіг, МеліссаМакКарті, ЛесліДжонс і КейтМакКіннон, Пол Фіг в своєму твіттері назвав їх головними актрисами фільму. Емма Стоун, СесіліСтронг і Дженніфер Лоуренс також розглядалися на головні ролі, але були відхилені. Також у фільмі знялися Кріс Хемсворт, СігурніУівер, Білл Мюррей, ЕндіГарсія, Ден Ейкройд та ін. Мюррей і Ейкройд грали головних персонажів оригінальної дилогії "Мисливці за привидами", з часу якої минуло вже майже 30 років.

Режисер Пол Фіг відомий своїми комедіями. На його рахунку кілька популярних серіалів ("Офіс", "Божевільні", "Парки і зони відпочинку"), а також "Подружки нареченої", "Озброєні і небезпечні" і "Шпигунка" з МеліссоюМакКарті.

Композитором фільму "Мисливці за привидами" став Теодор Шапіро. В його фільмографії багато відомих картин: "Аферисти Дік і Джейн розважаються" з Джимом Керрі, "Ми - Міллери", "Таємне життя УолтераМітті", "Стажери" з Робертом Де Ніро та ін.

Зйомки фільму "Мисливці за привидами" почалися в червні 2015 року в Бостоні і закінчилися у вересні в Нью-Йорку.

Сеанси: 10:30; 13:40;19:40

Трейлер: https://www.youtube.com/watch?v=wKok8V5xYTI

 

Ведмедики Буні: Секрети цирку

Оригінальна назва:BoonieBears: TheBigTopSecret

Країна: Китай

Рік: 2016

Жанр:анімація, сімейний

Формат:2D

Вікові обмеження:рекомендовано з 6 років

Режисер:ДінгЛіанг

Сюжет:Світ цирку за яскравою і блискучою мішурою приховує великі таємниці і маленькі секретики. Веселі пригоди можуть стати дуже небезпечними, але справжні друзі завжди допоможуть подолати всі труднощі. Пригоди улюблених ведмедиків знову на великих екранах!

Сеанси: 11:30 

Трейлер: https://www.youtube.com/watch?v=1TrFcUFHO_k

 

 

Коментарі
04 Серпня 2016, 02:36
В інтернеті ці фільми мона дивится прямо вдома і в Луцьк не потрібно їхати.
05 Серпня 2016, 03:08
ПОЛНАЯ НОВОСТЬ<br/>Среда, 3 августа 2016 г. 12:33 <br/>КУЛЬТУРА<br/>СИНЕМА ПАРК приглашает вологжан на премьеру фильма «Отряд самоубийц»<br/>4 августа в СИНЕМА ПАРКе в прокат выходит фильм «Отряд самоубийц». Правительство решает дать команде суперзлодеев шанс на искупление. Подвох в том, что их отправляют на миссию, где они, вероятнее всего, погибнут. В главных ролях Марго Робби, Уилл Смит, Джаред Лето, Кара Делевинь. Возрастное ограничение 16+.<br/><br/>Успейте купить билеты в кассах кинотеатра! Также приобрести или забронировать билеты можно на сайте cinemapark.ru, сообщает ИА &quot;СеверИнформ&quot;.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром