Мешканцю Камінь-Каширського району написала Лутковська

05 Серпня 2016, 10:36
1800

Член громади Клітицької сільської ради звернувся до Уповноваженої ВР з прав людини й отримав від неї відповідь.

Про це йдеться у групі «На районі в Камені» у Фейсбуку.

Зокрема, користувач Veronika Romanovich пише (текст повідомлення подаємо без правок):

«На днях, наш земляк, член громади Клітицької сільської ради отримав цікаву відповідь на своє звернення, яке було адресовано Уповноваженій Верховної Ради України з прав людини пані Валерії Лутковській, в якому зазначалося, що 19 травня 2016р він звернувся до сільського голови з проханням надати інформацію, щодо виконання бюджету Клітицької сільської ради. Сільський голова відмовив у заявленій у зверненні інформації.
Саме це звернення, писав він, було наступним кроком після колективного звернення на ім’я цього голови про створення додаткових можливостей виконання закону України «Про відкритість використання публічних коштів» на території Клітицької сільської ради.
На підставі заявленого попросив пані Лутковську вжити, передбачених законом заходів, із захисту своїх громадянських прав, прав його односельців, застережених зокрема в законі України «Про доступ до публічної інформації», оскільки відповідно даного закону інформація, що стосується місцевого бюджету не віднесена до категорії конфіденційної інформації чи державної таємниці.
З відповіддю не забарилися. Читаємо нижче – друга сторінка ВИМАГАЄМО»




 

Коментарі
05 Серпня 2016, 17:42
Не Лутковська, а її представник
05 Серпня 2016, 17:53
Можна припустити що таких повідомлень розсилаються сотні але про те, що таке повідомлення прийшло в К-Каширський район від представника Уповноваженого з прав людини відкривають нову сторінку для Наших громадян та представників влади. Цікаво як поведе Представник з прав людини чи сама Представник якщо до ЇЇ офісу почнуть надсилатися десятки таких запитів і в основному з порушенням прав громадян ще минулою владою читай Януковича та в тому числі міністра юстиції Лавриновича, К-Каширського зятя.
05 Серпня 2016, 21:07
Ото! Подумки поставив себе на місце Склеця, і наповнив штани. Реальний полішук!!!!!!!
07 Серпня 2016, 14:43
Справа не в тому, хто підписав лист. Перша особа чи її представник. Важливо, що цього хама запросили "на побачення", аби на власні очі переконатись, що такі водяться в Україні. А їх в кожному селі можна знайти
13 Серпня 2016, 11:13
І що ти доб'єшся від того ж склезя,якщо він покаже тобі ці доходи і росходи?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром