Камінь-каширський активіст поїхав у Київ на підтримку «Торнадо»

09 Серпня 2016, 12:44
2405

Сьогодні, 9 серпня, об 11:00 під стінами Оболонського районного суду м. Києва представники добровольчих батальйонів та громадські активісти розпочали акцію з вимогою прозорого та неупередженого розгляду справ добровольців.

В цей час суд розглядатиме справу бійців роти «Торнадо», розгляд відбуватиметься у закритому режимі. Однією з вимог учасників акції є відкритість процесу, оскільки наразі прокуратура робить усе можливе, щоб дискредитувати добровольчий рух в Україні, - пише Украинская новостная сеть.

До акції долучаться й волинські активісти. Про це повідомив боєць добровольчого батальойну «Донбас» та очільник Камінь-Каширської районної організації учасників та ветеранів АТО Богдан Пташник.

«Я, Богдан Пташник приїхав під Оболонський суд, для того, щоб заявити чітку позицію та добитися для громадян України чесних та відкритих судів та прозорої роботи прокуратури. Ми воювали за правову державу, а не за свавілля прокурорів», — наголосив Богдан Пташник.

 

Коментарі
09 Серпня 2016, 16:17
"Торнадо" - ментовський бат. Вони такі добровольці , як я китайський баксьор)) Дерибаншики, безпрєдєльщики як і всі менти ..Плюс ще й мародери. Те, що ти туди поїхав - це ще одне підтвердження того,що ти сидиш в ментів на "гачку" , точніше в Чиха. Продався ти чувак
09 Серпня 2016, 16:41
"щоб заявити чітку позицію та добитися для громадян України чесних та відкритих судів та прозорої роботи прокуратури": Чому тут заявляють тільки про чесні відкриті суди та прозорої роботи прокуратури адже як відомо, прокуратура:"від імені України здійснюють нагляд за точним виконанням та єдиним застосуванням законів через своєчасне виявлення правопорушень, вжиття заходів щодо їх усунення і притягнення винних до відповідальності." Але про те як відомо розпочинають здійснювати нагляд за виконанням та єдиними застосуванням Законів України органи МВС і в тому числі К-Каширський відділ МВС Міністерства України. До них Вже претензій немає? Вони працюють чітко та злагоджено у правовому полі Української держави?
10 Серпня 2016, 01:56
Ну поїхав так поїхав. На хріна про це трубити на весь Камінь? У свій час покійний Цвих їздив на похорони Чорновола, але хто про це знав?
10 Серпня 2016, 16:14
А під якими іще судами Пташник добивався відкритості та чесності судів. Чи то його шеф Семен Семенченко цього разу відрядив? Навіщо Семенченку з Пташником відкритий процес? Щоб до судової зали чим більше запустити мєнтів і щоб ті мали можливість зірвати судове засідання? Інша справа, що усіх підсудних по цій справі потрібно провести через психологічне тестування з приводу наявності збочень. Мабуть 65-70% тих, хто колись прийшли в мєнтуру були латентними збоченцями.
11 Серпня 2016, 11:45
Коли буде суд над Пташником за незаконний продаж піску із земельних ділянок,виділених для сільгоспробіт, то семенченко його "кришуватиме" ? Чи "торнадо"?
11 Серпня 2016, 14:18
Коментуючі... в мене дежавю... такого ж характеру коментарі були стосовно майданівців... щоправда, доти, доки була невизначеність... а як тільки Янукович побіг - вектор змінився...
11 Серпня 2016, 15:10
"провести через психологічне тестування з приводу наявності збочень.": взагалі то таких тестів в природі не існує, навіть в кримінальній практиці тобто не існує тестів на якесь там збочення. Існують так звані тести на психічні захворювання то можливі Ви в цьому випадку і праві поскільки у цій війні коли громадянин до цього часу бачивши тільки мамку з татком можливе теяке помутніння розуму. Тому мені здається що у цих випадках використання цивільних судів у військовій тематиці якось не правильне. Треба називати своє своїми іменами. На Сході України йде натуральна війна, а не якесь там АТО. Навіть в РОсійській практиці, держави яка до цього часу тільки й воювала з постійним так званими терористами не бачила та не чула в такій кількості "терористів". Немає там і сліду так званих терористів - Є напад країни агресора РОсійської Федерації на Україну. Звідси всі перепетії всяких там судових засідань які переважно розглядаються однобоко цивільними судами. Раз є війна то є прифронтові райони, є фронт та окуповані райони. Гірше того в суді над грушниками у свій час українські адвокати швидше всього з дозволу окупантів пропонували нарешті розставити усі крапки називаючи так званих полонених своїми іменами, тобто полоненими а не затриманими але феміда не пішла на цю "авантюру". Тому теперішні суди над патріотами є в деякій мірі авантюрами через те, що у Нас немає до цього часу не було військових судів і тому з такими судами слід обережно, щоб разом з водою не виплеснути і младенца. Про те за межами прифронтових областей Українське законодавство слід вчиняти у сто відсоткових гарантіях незважаючи на регалії оскільки сьогодні так званий АТО-шнік, завтра суддя післязавтра вже будь-хто розхитуючи й так неважне ставлення громадян до Закону. Звичайно люди які пройшли військові дій, таким слід у деякій мірі надавати реабілітацію різного профілю для того щоб людина змогла максимально адаптуватися до й так похилого громадянськог життя. Тому можна декого й зрозуміти коли людина побувавши на фронті раз чи другий приїхавши на велику землю починає експерементувати на своїм клапті земельної ділянці, утворювати там якісь бруствери, землянки з перекриттям від артобстрілів, а потім коли до неї приходять люди й говорять ЕЙ, шановний Ми тебе любимо, поважаємо але тут можна накопати піску, землі за гроші які якщо бажаєш використаєш на Сході або для вжитку власної сім"ї щоб не ходити та не кланятися різним там сусам яких ти вчора намагався поставити на місце за раніше неправидні слова та дії, а потім ще треба дати судді для встановлення там праведного чи неправедного рішення як хто розцінить не має значення. Тому у цих випадках хто його знає хто правий, а хто не правий Ти там не був тому не слід когось там судити. Але намагатися бути в межах ти зобов"язаний.
11 Серпня 2016, 16:26
&quot;можна декого й зрозуміти коли людина побувавши на фронті раз чи другий приїхавши на велику землю починає експерементувати на своїм клапті земельної ділянці, утворювати там якісь бруствери, землянки з перекриттям від артобстрілів, а потім коли до неї приходять люди й говорять ЕЙ, шановний Ми тебе любимо, поважаємо але тут можна накопати піску, землі за гроші які якщо бажаєш використаєш на Сході або для вжитку власної сім&quot;ї щоб не ходити та не кланятися різним там сусам яких ти вчора намагався поставити на місце за раніше неправидні слова та дії... &quot; -по твоєму, виходить,що Пташник і не вінаватий,що незаконно копає і продає пісок на землях сільгосппризгачення?? Це мені нагадує епізод із одної старої гайдаївської комедії,де шльондра крисить &quot;Нєвінаватая я, он сам прішол!!&quot;<br/>Пташник займається цим свідомо.але в надії,що чих,сус,дунайчук будуть його &quot;кришевать&quot;,бо ж ділиться з ними..І що поки що він є &quot;недоторканим&quot;..Але це ПОКИЩО..
11 Серпня 2016, 17:51
Ось кого підтримувати поїхав Пташник і Семенченко : https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&amp;v=TJ1kScCiyC4&amp;app=desktop
11 Серпня 2016, 21:44
Ви оце все серйозно пишете, &quot;Камінь&quot;, &quot;Каміню&quot;?
11 Серпня 2016, 22:07
Камінь. Ви чітко визначили свої пріорітети. Спочатку, за вашою думкою, порушує закон &quot;так званий АТО-шнік&quot; (тобто я, принаймні так виглядає), а вже потім, услід за так званим АТО-шніком, ...&quot;суддя, післязавтра вже будь-хто розхитують й так неважне ставлення громадян до Закону&quot;. <br/>Значить так, грамотію, я нічого не порушую. Закарбуйте це собі і ви і інші - якщо є сумніви - в суд, в прокуратуру (ну я ж Чиха лєпший друг, за словами тут активного пана Козіка, то в поліцію вам не з руки?), там мене Гордійчук з Федчиком чекають аж облизуються... вони святі, вони не порушують - ждуть злочинів АТО-шників, щоб самим почати. <br/>Що я роблю з своєю власністю, як я нею розпоряжаюсь - я нікому не збираюсь і не буду пояснювати. Повторююсь - є підстави, звертайтесь до правоохоронних органів. Хочете бла-бла? Та не питання. Давайте зустрінемось, поговорим... <br/>Висловлювати побажання, щоб ви тут дописували під своїми прізвищами - марна справа. Ви і на ВК і тут можете лиш в глибокій конспірації лити бруд на людину, а при зустрічі запопадливо заглядати у вічі. <br/>В цьому наша відмінність
11 Серпня 2016, 23:42
Сус, Муц, Ферт-це всі слова, що використовують для ознак &quot;коня&quot;, тому Камінь пишіть кінь з єйцями і всі будуть розуміти, що мова йде про Суса, Муца і Ферта.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024