Загиблим на Донбасі камінь-каширцям нададуть статус почесних громадян міста

11 Серпня 2016, 08:08
2036

На сесії Камінь-Каширської міської ради депутати підтримали ініціативу колеги Богдана Калюха про вшанування пам’яті загиблих на Донбасі земляків, надавши їм звання почесних громадян міста.

Проект такого рішення депутат зареєстрував кілька місяців тому, однак міська влада відкладала його розгляд, - повідомляють у ВО «Батьківщина».

«Я неодноразово запрошував родичів Сергія Склезя та Сергія Дем’яника в сесійну залу, щоб ті, хто вперто не бажав віддати шану нашим героям, подивилися у вічі їхнім згорьованим батькам. Під час антитерористичної операції хлопці проявили мужність та героїзм, вірність військовому обов’язку, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність на Сході України», – сказав Богдан Калюх, котрий із власної ініціативи вже встановив стелу пам’яті Героїв Небесної сотні у приміщенні міської ради.

Відтепер батьки та рідні загиблих матимуть певні пільги згідно з положенням про почесних громадян міста Каменя-Каширського.

«Це всього лишень маленька часточка, якою можемо підтримати їх», – наголосив депутат.

Коментарі
11 Серпня 2016, 11:52
Давайте ще Пташнику дамо Почесного громадянина)) Він же ж Камінь забезпечує пісочком для будівництва...
11 Серпня 2016, 13:05
"Богдан Калюх, котрий із власної ініціативи вже встановив стелу пам’яті Героїв Небесної сотні у приміщенні міської ради." - так само із власної ініціативи набрав участків на свою дочку та внуків ,які постійно проживають в Луцьку
11 Серпня 2016, 14:13
Громадянин - очевидно невдаха Козік
11 Серпня 2016, 14:20
)) Цікава логіка))<br/>Тоді очевидно ти - &quot;активіст&quot; Пташник?))
11 Серпня 2016, 23:09
Ні. Я не Пташник. А ти покидьок. Є в тебе якісь претензії до Пташника - твоя справа. Але під статтею, де говориться про загиблих хлопців, зводити рахунки то низько. А стелу Героїв небесної Сотні встановив не Богдан Калюх, а саме Богдан Пташник і Тетяна Должко. Я свідок, я це бачив, я це знаю. І не тільки я. Це знає весь Камінь-Каширський. Відкрийте газету &quot;Полісся&quot; за березень чи початок квітня 2014 р... Отак усіляки Козіки-Калюхи і лізуть прославлятися. Противно
11 Серпня 2016, 23:57
Це в тебе якісь претензії до Козіка.)) І взагалі, до своєї голови теж..Чи читати геть вже не вмієш :&quot;Богдан Калюх, котрий із власної ініціативи вже встановив стелу пам’яті Героїв Небесної сотні У приміщенні міської ради.&quot; (тобто всередині приміщення)<br/>Той банер,який привіз Пташник від Тетяни Должко, стоїть БІЛЯ міськради.<br/>А Козіка в цій статті взагалі не згадано..<br/>Їж рибу ,там багато фосфору - для мозгів корисно..
12 Серпня 2016, 01:35
Той що я робила - на вулиці біля міськради... У свій час я мала можливість і зробила. Бо коли приїхала до батьків в гості побачила на дверях міськради подертий аркушик паперу зі списком загиблих приклеєний чорним віддертим частково вже скотчем що тріпався на вітрі і перевернуту на сходах пусту без квітів вазу... і це був лише квітень 2014 року... заболіло на серці до сліз, що рідні камінці от так зневажили Небесну сотню.. Тому сіла ввечері і зробила стенд а Богдан Пташник допоміг його поставити і оформити гарно. <br/>Але то не так важливо. <br/>Важливо памятати, що в районі загиблі не лише Склезь і Демяник і запрошувати батьків не в сесійну залу для почестей, а відвіувати їх періодично вдома, цікавитись проблемами та допомагати. Шкода, що про їх проблеми ми в Луцьку краще знаємо ніж ви на місці.... Шкода що приїзджаючи в рідне місто я чую лише брудні плітки про героїв та їх родини...<br/>Спиніться і подумайте - ви живі, ваші рідні живі, ви в мирному світі, не в окопі, не під градом та снайперським прицілом, подякуйте за це тим, хто вже не з нами, тим хто борться за наш мир. І явно не цими безглуздими суперечками в інтернеті, хто кому і що завинив в політичних ігрищах.
05 Вересня 2016, 05:03
А ще варто створити книгу пам&quot;яті про славних почесних громадян міста та району. Ось нехай новопризначені керівники культурних закладів з цієї роботи і розпочнуть / продовжать свою діяльність. Бо правда забувається, а плітки плетуться..
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024