Сошичне: через необережність хтось підпалив чагарник

13 Серпня 2016, 12:00
4413

11 серпня близько 8-ої ранку на території Сошичненської сільської ради у Камінь-Каширському районі виникло загорання сухої трави та чагарнику. Вогонь поширився на площу 1 гектар.

Причиною лиха знову стало необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. 

Пожежа була ліквідована того ж дня, - інформує прес-служба рятувальників.

До речі, працівники Камінь-Каширського РВ У ДСНС в області практично щодня проводять перевірки на полях і у лісах, ведуть роз’яснювальну роботу з населенням задля попередження виникнення пожеж. Як повідомляють у відділі зокрема вчора також провели рейд в районі улюбленого місця відпочинку багатьох мешканців районного центру – урочищі «Озюрко».

Рятувальники не лише перевірили, чи немає порушників пожежної безпеки у лісовому масиві, а й нагадали відпочивальникам, що пожежі в лісах найчастіше спалахують у результаті необережної поведінки людини, і мають вони нерідко катастрофічні наслідки. Тому не варто розкидати непогашені недопалки й сірники, забувати про правила розкладання багаття, щоб не дати жодного шансу іскрі перетворитись на полум’я.

Кожна зустріч з громадянами завершувалась врученням листівки з правилами пожежної безпеки у лісовому масиві, які розробили та виготовили працівники Управління ДСНС у Волинській області з метою розповсюдження серед населення в усіх населених пунктах області.









 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром