На Камінь-Каширщині відбувся велопробіг

21 Серпня 2016, 21:10
2979 Джерело: kamadm.gov.ua
Сьогодні, 21 серпня, в рамках відзначення 25-ї річниці незалежності України відбувся велопробіг, організований відділом молоді та спорту райдержадміністрації. Він зібрав чималу кількість любителів велоспорту та здорового способу життя. Головні атрибути – жовто-блакитні прапори. Повідомляє прес-служба РДА.

У велозаїзді взяли участь майже півсотні велосипедистів з усього району, в тому числі й представники влади. Голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук також долучилися до патріотичної акції. Міський голова Василь Бондар, у свою чергу, привітав присутніх та побажав вдалої велогонки.

Після акапельного виконання Державного Гімну України учасники вирушили в дорогу, а промчали вони за маршрутом: м. Камінь-Каширський – с. Воєгоща – оз. Озюрко – м. Камінь-Каширський. Їх супроводжували працівники Камінь-Каширського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області. Загальна протяжність маршруту – до 25 км.

Окрім того, в околицях озера відбулися змагання з пляжного волейболу та міні-футболу. Переможців нагородили кубками та грамотами.

Примітно, що жителі Камінь-Каширщини підтримують такого роду ініціативи та зацікавлені в подальшому їх розвитку, позаяк велопробіг у районі проводився вперше.









 

Коментарі
22 Серпня 2016, 16:45
Таки тривала праця на перших посадах у районі накладає своєрідний відбиток на обличчі. На 5 фото знизу Суса можна сплутати з Кухтеєм, принаймні ця робоча "голівудська" посмішка для фото є неповторною для них обох. Прошу тільки не тулити сюди жодних паралелей, бо молодший очільник району таки не має тих рідкісних якостей, як його попередник для тягання особливої ваги "гирь, гантелей та штанги", особливо надвечірньо- колгоспних...
23 Серпня 2016, 02:36
Неправда, бо в змія голова як баняк, а в Суса троха менша
25 Серпня 2016, 20:23
а може краще організувати "суботник"? а то вже по вуха в смітті
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024