Камінь-каширці зіграли у стрітбол

28 Серпня 2016, 16:20
2131

У Камені-Каширському відбувся фестиваль зі стрітболу. 

Організатором даного спортивного заходу став Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділ молоді і спорту Камінь-Каширської РДА.

Участь у змаганнях зі стрітболу взяло вісім команд. Як зазначає директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Панасюк, серед них були як досвідчені стрітболісти, так і початківці. І, до речі, останні показали на цих змаганнях досить непоганий результат.

За підсумками ігор третє місце зайняли Андрій Ковальчук та Андрій Лов’ян у складі команди «А2». На другій сходинці турнірної таблиці опинилися Іван Дмитрук та Богдан Цимбур, команда яких називалася «Сила». І найкращу гру продемонстрували Олександр Бурдак та Роман Цимбалюк у складі команди «БЦ».

А кращим гравцем змагань став Андрій Лов’ян.

Довідково.

Стрітбол походить від баскетболу, проте має деякі зміни у правилах. У гру грають 2 команди. Кількість гравців команди може змінюватись. Зазвичай в командах по 3 гравці (класичний стрітбол).

Гра може відбуватись протягом домовленого часу або до моменту, коли одна з команд досягне домовленої кількості очок.

Гра може проходити «на одне кільце» (при цьому команда перед забиванням м'яча в кільце мусить «вивести» його за трьох-очкову лінію). Невід'ємною частиною стрітболу, що вирізняє її від баскетболу, є заохочуване виконання трюків з м'ячем під час гри та різноманітних слем-данків (slam dunk). Іншою особливістю стрітбола є можливість "грубої" гри, тобто використання деяких силових прийомів та відволікаючих маневрів для проходу до кільця суперника.






























 

 

Коментарі
28 Серпня 2016, 20:59
Які тут шустрі пацани. Таких дівчата не оминають увагою.
29 Серпня 2016, 11:34
А грали на стадіоні,який будує Палиця.. От ще збудують футбольне поле - і буде в Камені цивілізація))
29 Серпня 2016, 19:24
Накрав Палиця в нас грошиків і подачку дає. Не сміши
29 Серпня 2016, 19:25
Вмерти можна з фото до мужичок сидить верхом на дівці. Перевелися нинче дівки.
29 Серпня 2016, 21:08
Що там незвичного? Йому стимул є і вона не проти. Пацан не стрьомний.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024