Гирьовик з Каменя-Каширського став і в Польщі переможцем

06 Вересня 2016, 20:00
1500 Джерело: vl.sfs.gov.ua

В особистому заліку з дисципліни «Гвардійський ривок» у міжнародних змаганнях «I GWARDYJSKIE MISTRZOSTWA POLSKI KETTLEBELL GROM» перше місце посів старший оперуповноважений сектору активних заходів оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області лейтенант податкової міліції Володимир Євтушевський.

Він став переможцем з гирьового спорту з результатом 281 раз. Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

До речі, Володмир – уродженець Каменя-Каширського. І про його спортивні досягнення у районі вже чули. Зокрема, про те, що на чемпіонаті України з гирьового спорту він здобув срібну медаль (друге місце) у ваговій категорії до 95 кілограм, виконавши норматив майстра спорту.

Тож на цих змаганнях Володимир Євтушевський входив до команди України як майстер з гирьового спорту. Загалом нашу країну представляли четверо осіб, які працюють в підрозділах Національної поліції, Національної гвардії і податкової міліції і входять до збірної команди України з гирьового спорту.

Як розповів Володимир Євтушевський, ці міжнародні змагання 28 серпня 2016 року в м. Дзвінов Республіки Польща організувала польська сторона з нагоди створення Першого штурмового підрозділу Польщі, тобто польського спецназу.

Отож, спецназівці Польщі, України виборювали першість у двох дисциплінах – «Естафета» між командами і «Гвардійський ривок» в особистому заліку. До речі, українська команда стала переможцем командного заліку.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024