Жителів району закликають долучитися до Всеукраїнської акції до Дня Миру

20 Вересня 2016, 19:21
3493 Джерело: school156.edu.kh.ua

21 вересня світова спільнота відзначатиме День Миру, який є символом відмови від воєнних протистоянь та насильства. У цей день всі українці матимуть можливість долучитись до участі у Всеукраїнській акції до Міжнародного Дня Миру, - публікують на сайті РДА звернення молодіжної організації "СТАН"

Громадські активісти закликають національно-культурні товариства, ініціативні групи, громадські організації, державні, освітні та релігійні установи з різних регіонів України долучитися до проведення міжрегіональної акції задля налагодження порозуміння та діалогу всередині українського суспільства.

Долучитися до міжрегіональної акції може кожен, організувавши захід (акцію/флешмоб/відеопокази/виставки/соціальні ролики тощо), направлений на розбудову діалогу та примирення в регіонах України.

Просимо Вас сприяти проведенню Всеукраїнської акції до Дня Миру та розповсюдити цю Інформацію у відповідних структурних підрозділах та установах.

Кожне місто, організація, заклад, ініціативна група, які бажають взяти участь повинні заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://goo.gl/forms/DUzZWVydZaiTbNpG2.

Зареєстровані активності будуть позначені на Інтерактивній мапі Всеукраїнської акції до Дня Миру: http://goo.gl/vwPptd.

Ініціаторами акції виступають активісти Молодіжної організації СТАН та учасники інтеграційного табору "Міжкультурна лабораторія 2016", заходи яких відбудуться в рамках проекту "Сприяння діалогу та примиренню в регіонах України" за підтримки National Endowment for Democracy (NED).

Зробимо МИР разом!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39