Поліція забезпечила належний правопорядок під час відзначення Дня міста у Камені-Каширському

21 Вересня 2016, 13:49
3131

Поліція забезпечила належний правопорядок під час відзначення Дня міста у Камені-Каширському 

У Камінь-Каширську під час заходів з нагоди Дня міста охорону громадського порядку забезпечували 14 співробітників поліції. У посиленому режимі працювали групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Порушень громадського порядку не допущено.

З нагоди 820-річчя Камінь-Каширського в місті організували різноманітні заходи за участі керівництва району, міста, депутатів органів місцевого самоврядування, представників установ та організацій району, учнівської молоді та громадськості. До охорони громадського порядку в місті було залучено 14 співробітників Камінь-Каширського відділу поліції. Правоохоронці патрулювали в місцях проведення заходів, супроводжували святкову колону котра пройшла вулицями містом.

Злагоджені дії працівників відділу в місцях проведення святкових заходів дали можливість не допустити порушення громадського порядку та уникнути скоєння правопорушень, створивши цим безпечні умови як для місцевих жителів, так і для гостей міста, - повідомив начальник Камінь-Каширського відділу поліції Валентин Чих.

Під час святкування порушень громадського порядку не допущено.


 

Коментарі
21 Вересня 2016, 21:58
Який чудовий поліський автентичний орнамент на сорочці цього чоловіка!
26 Вересня 2016, 23:31
Минулої ночі поліцаї в'їхали на своїй крутій патрульній машині в забор на Ватутіна.. От тобі й &quot;проффесіонали&quot;!!<br/>П'яні були напевне..
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024