Валентина Штинько провела творчу зустріч у Камені-Каширському

22 Вересня 2016, 18:45
6129 Джерело: kamadm.gov.ua

Щира, невимушена атмосфера панувала нині в стінах центральної районної бібліотеки. Сьогодні відбулася творча зустріч із Валентиною Штинько – волинською поетесою, заслуженим журналістом України, членом трьох національних спілок – Національної спілки письменників України, Національної спілки журналістів України та Національної спілки краєзнавців України. До слова, пані Валентина – ведуча рубрик «Доброго дня вам, люди!», «Квіткова підкова» газети «Волинь-нова», - повідомляють на сайті РДА.

Ім’я цієї неординарної особистості  добре відоме у творчому середовищі, адже її талант надзвичайно багатогранний.

Поспілкуватися із людиною великого хисту прийшли бібліотечні працівники, учнівська молодь і, звісно, шанувальники її таланту. Серед присутніх – заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик, начальник відділу культури райдержадміністрації Євгенія Сидорчук.

Валентина Сергіївна розповіла про найбільш цікаві та важливі події із життєвої біографії, ознайомила з історією написання своїх творів, натхненно декламувала власні поезії. А ще – повідала про тандем із художницею Валентиною Михальською, показала її чудові ілюстрації до книг і зачитала декілька віршів.

Свято творчості  вдалося, а Валентина Штинько, щедро обдарована щирими побажаннями та квітами, подякувала за чудову зустріч і тепле спілкування.

Довідково: перу Валентини Сергіївни належать поетичні збірки «Тінь сльози», «Терновая хустка», «Тернослов», художньо-документальна повість «Наречена Гетьманича», книга краєзнавчих нарисів «Волинь: храми і люди» (у співавторстві з Євгенією Ковальчук) та ряд інших публіцистичних і краєзнавчих матеріалів.






 

Коментарі
22 Вересня 2016, 23:31
Справді світла і чиста людина приїхала до Каменя, аби поділитися теплом своєї душі, щедрістю думки та теплотою свого серця. Не дивлячість на поважний журналістський, творчий і життєвий шлях цієї жінки, виглядає вона напрочуд свіжо і молодечо, це свідчить про її добру генетику та правильний спосіб життя і харчування. То ж нехай щастить їй у житті на добрих і чуйних людей, творчі злети ще на багато років! Завжди любив читати її розлогі статті та інші творчі доробки, тому й не полінувався хоча б у такий спосіб віддячитись за її працю. <br/><br/>P.S. Принагідно хочу звернутися до адміністраторів сайту. Ваші ІТ - працівники, інженери, які слідкують за технічними характеристиками сайту мали б дістати прочухана за недоречності та незручності, які є на картинках і фотках. Ось, для прикладу, лайки, яких чимало є га гарних фото, займають половину зображення. А вже оте запрошення у правому нижньому кутку &quot;підписатися на наші новини&quot; задовбало, якщо бути чесним. Запрпонуйте ненав'язливо цю опцію, але так аби вона не закривала півекрана монітора і не дратувала людей.
23 Вересня 2016, 00:15
На відміну від Хріна не читав творів цієї поетеси. Із сучасних українських письменників читав лише Ольгу Деркачову з Івано-Франківська. Але такі зустрічі для населення Каменя вкрай важливі, бо непересічні особи змінюють його в кращий бік. Нехай шановна пані має ще багато років мотивацію до творчості.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром