Єпископ Камінь-Каширський очолив літургію у храмі Різдва Пресвятої Богородиці

28 Вересня 2016, 10:12
1292

25 вересня, у Неділю 14-ту після П’ятидесятниці, в день віддання свята Різдва Пресвятої Богородиці з благословення Високопреосвященнішого Ніфонта митрополита Волинського і Луцького вікарій Волинської єпархії Преосвященніший Нафанаїл, єпископ Камінь-Каширський очолив Божественну Літургію в храмі Різдва Пресвятої Богородиці у Камені-Каширському.

Владиці співслужили благочинний прот. Стефан Михалюк, місцевий настоятель прот. Юрій Михайлов, клірик Свято-Параскевського храму с. Осівці прот. Стефан Кисель, настоятель Свято-Благовіщенського храму с. Раків Ліс прот. Миколай Смолярчук, настоятель Свято-Михайлівського храму с. Грудки прот. Анатолій Литвин, настоятель Свято-Миколаївського храму с. Воєгоще прот. Павло Супронюк, помічники єпископа Нафанаїла ієромонахи Афанасійта Паїсій, протодиякон Ростислав Петров. Про це повідомляють у Волинській єпархії УПЦ.

Після богослужіння була піднесена сугуба молитва за мир в Україні та Воїнів, які захищають територіальну цілісність нашої Держави.

Звертаючись до присутніх у храмі богомольців зі словом проповіді, архієрей на основі тлумачень святих Отців пояснив євангельські читання та закликав усіх берегти єдність Церкви Христової в союзі миру та взаєморозуміння.

Настоятель прот. Юрій від повноти всіх парафіян храму щиро дякував єпископу Нафанаїлу за духовну радість спільної молитви зі своїм архипастирем та висловив надію на такі зустрічі в майбутньому.

Коментарі
29 Вересня 2016, 20:05
http://kam-blag.church.ua/2016/09/29/fotospogad-arxijerejskogo-bogosluzhinnya-v-svyato-rizdvo-bogorodichnomu-xrami-kamenya-kashirskogo/
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024