Мешканцям Залісся нагадали правила пожежної безпеки в побуті

30 Вересня 2016, 13:18
3163

29 вересня фахівці Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з представниками органів місцевого самоврядування та поліції провели подвірний обхід у населених пунктах з метою попередження пожеж на території Заліської сільської ради.

Оскільки з настанням холодів збільшується кількість пожеж у житловому секторі через порушення власниками осель правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, використання електричних та газових обігрівальних приладів, питання ознайомлення громадян із правилами пожежної безпеки в побуті набуває особливої актуальності. Про це повідомляють у пре-службі волинських рятувальників.

Окрім цього, рятувальники нагадали мешканцям і про заборону спалювати суху рослинність на присадибних ділянках та поряд із житловими будинками й господарськими спорудами. Батькам же слід не залишати своїх дітей без нагляду та розповідати їм про небезпеку ігор з вогнем.

Такі профілактичні рейди здійснюватимуться й надалі, адже це сприятиме зменшенню кількості пожеж, що виникають в житловому секторі.




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром