Мельники-Мостище: діти самотужки змайстрували зупинку

02 Жовтня 2016, 16:37
7030

З дерев’яних дощок та інших підручних засобів діти самотужки змайстрували дорожню зупинку. 

Офіційно у селі Мельники-Мостище зупинка знаходиться поблизу місцевої школи, на вулиці Ладана. Але оскільки пасажирський транспорт фактично зупиняється у трьох місцях для посадки та висадки пасажирів, місцеві хлопчаки пройнялися ідеєю самотужки звести ще одну.

Тож, прихопивши з дому інструменти батьків, матеріали та інші підручні засоби, учні місцевої школи – п’ятикласник Андрій Ліпич, шестикласник Станіслав Вознюк та четвертокласник Адрій Херло – змайстрували її на вулиці Котовського.




2

 

Коментарі
02 Жовтня 2016, 20:12
Роботящі хлопці. Надихнули мене поїхати до тещі та змайструвати з підручних матеріалів хатинку для її молодого песика-охоронця садиби (правда архітектурне рішення в хлопців не позичив, а взяв трохи від готики).
03 Жовтня 2016, 01:25
Європа відпочиває! Сором місцевій владі... А діти витерли усім носа!
03 Жовтня 2016, 01:44
Старші дядьки, як завше, політикують, чубляться поміж собою - хто би то з Каменя чи й Луцька виділив кошти на будівництво зупинки, відтак, - приїхав на місце, вирішив питання про відведення ділянки, склав проект, узгодив його з пожежниками, гірпромом на предмет безпеки, провів тендер на закупівлю матеріалів, узгодив, як це належиться, за всіма правилами та інструкціями в різних інстанціях. Опісля визначили б на конкурсних засадах замовника, підрядника, дивись за рік-два збудували б. Новобудову, як і годиться, освятили всіма конфесіями, запросили б музик, начальство з Каменя, можливо й Кухтея, як ото на Ватутіна, урочисто перерізали б стрічку і випустили б з рук голубів у блакитне небо. У цей час учні місцевої школи, художня самодіяльність з райцентру урочисто затягли б "Ти вся в гаях, озерах і долинах...", а в Бузацькій "Лілії" з такої нагоди наладували б столи, протерли рюмки й виделки та пустили б Турією вінки аж до Щитиня в Прип'ять. Одним словом - було б СВЯТО! А хлопчаки, трясця їх матері, взяли і зіпсували десятиліттями налагоджений конвеєр будівництва і тихого життя на мальовничих берегах місцевої річки-годувальниці...))) На них і надія!
03 Жовтня 2016, 01:54
Підростуть ці хлопчаки й таки перейменують ту вулицю Котовського та інші, що носять чужі для цієї місцевості імена (Чапаєва, Будьонного, Денікіна з Колчаком....) на більш зрозумілі й приземленіш, наприклад Молодіжна... )))
03 Жовтня 2016, 02:53
Хохма, що Котовськ Одеської області (через нього потяг Одеса-Ковель йде) вже не Котовськ, а в Камені ще Котовського?
03 Жовтня 2016, 02:59
"...в Бузацькій "Лілії" з такої нагоди наладували б столи, протерли рюмки й виделки...", то Хрін таки більше бачив життя у Камені, бо я лише на випускному був у ресторації "Полісся". Зате ночував колись у київській автошколі в якогось добродія з незвичним прізвищем Цирфа (вже й не пригадаю вулицю, скористався службовим становищем чуть-чуть) і бачив, як чолов"яги гранчаки окропом ополіскували перед використанням за призначенням.
10 Жовтня 2016, 23:06
Збудував я
11 Жовтня 2016, 22:30
так це зупинка, чи як говорить ваш сільський голова - собача будка?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39