Держслужбовець із Каменя-Каширського взяла участь у Всеукраїнській спартакіаді

05 Жовтня 2016, 19:40
2665 Джерело: voladm.gov.ua

Команда волинських державних службовців повернулась із Ужгороду, де взяла участь у XVІІI Всеукраїнській спартакіаді держслужбовців.

Як розповідає начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Сінчук, до складу обласної команди входила і адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг Камінь-Каширської районної державної адміністрації Лілія Тороканець. На обласних змаганнях вона зайняла перше місце із шашок. А на всеукаїнських – посіла восьму сходинку турнірної таблиці. 

– Я щороку беру участь у змаганнях серед державних службовців. Колись теніс грала, а ще плавала. Тепер вже п'ятий рік граю в шашки, – розповідає Лілія Вікторівна. – До змагань я, звичайно, готувалась. В основному тренувалась на комп'ютері. 

Зазначимо також, що у змаганнях із шашок Лілія Тороканець разом із Сергійом Матвійчуком, заступником голови Ратнівської районної державної адміністрації, здобули командне 3 місце.

До речі, у спартакіаді брало участь 23 збірні команди з усієї України. А це понад півтисячі учасників. Волинські спортсмени у загальнокомандному командному заліку із 5-ти видів спорту (шахи, шашки, футбольний зал, волейбол, настільний теніс) зайняли 8 місце.

 


 

Коментарі
22 Грудня 2017, 21:43
Ото натренувалася на комп`ютері... в робочий час?!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024