Команда Черченської школи здобула перемогу в районних змаганнях з футболу

07 Жовтня 2016, 19:08
7660


Команда Черченської загальноосвітньої школи другий рік поспіль здобуває перемогу у районних змаганнях з футболу серед школярів.

Про це журналістам Район.Камінь-Каширський розповів гравець із села Черче Валентин Хлистік.

Найбільш напруженим для нас був матч з учнями школи №2 міста Каменя-Каширського. Спершу ми програвали. Та згодом зуміли вирвати перемогу в суперника. 

 Ми всі дуже раді перемозі, бо не очікували такого результату, – додає Валентин. Команда зуміла проявити себе на всі 150 відсотків.

Нагадаємо, капітаном збірної села Черче був Володимир Лагода, тренером – учитель фізкультури – Олександр Максимець.

Змагання відбулися 6 жовтня на території стадіону Камінь-Каширського вищого професійного училища. У них взяли участь найсильніші шкільні команди району із сіл Піщане, Воєгоща, Черче та Залісся. А також учні навчально-виховних комплексів міста Каменя-Каширського.

Школярі зіграли між собою із рахунком: 

Піщане – Воєгоща 1:1

Черче – НВК №1 3:1

Залісся – Піщане 1:0

НВК №2 – Черче 1:2

Залісся – Воєгоща 1:0

НВК №1 - НВК №2 1:2

НВК №2 – Піщане 3:2

Черче – Залісся 1:0

 Команда села Черче показала кращий результат та здобула перемогу! А тому кубок, який отримали ми тогоріч залишається у нас,  – говорить Валентин Хлистік та ділиться фотографіями 2015 року.

1

Підтримати юних футболістів прийшли їх однокласники, а також місцеві жителі. Так, своїми враженнями від гри поділилася вболівальниця із черченської школи Марія Русинчук:

Це були моменти, коли емоції щастя та розпачу переповнювали мене. Хочу привітати наших хлопців із перемогою – мені сподобалась їх гра! Вони показали те, що є командою наполегливою та згуртованою!

Другу сходинку у футбольному турнірі посіли учні із села Залісся, ну а третю – школярі з НВК №2.

Організатори повідомляють, що 17 жовтня переможці братимуть участь у змагання із футболу у Маневичах, та ще не знають, хто буде їх суперником.  

1






































 

 

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром