У центрі зайнятості відбувся день відкритих дверей

13 Жовтня 2016, 19:10
1126 Джерело: dcz.gov.ua

Щоб допомогти старшокласникам визначитись у професійному виборі у Камінь-Каширському районному центрі зайнятості провели день відкритих дверей.

Про це повідомляє Волинський обласний центр зайнятості.

Заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Раїса Пасмор наголосила на важливості вибору професії, ознайомила відвідувачів з інформаційним наповненням секторів центру зайнятості. Діти отримали інформацію про попит на конкретні робітничі професії та перспективи працевлаштування. Окрім того вони ознайомилися з барометром професій, навчальними закладами, у тому числі з центрами професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, де можна отримати актуальні на ринку праці робітничі професії.

Профорієнтатор центру зайнятості Валентина Козік ознайомила учнів із класифікацією та формулою правильного вибору професій «Хочу-Можу-Треба». Також наголосила на основних чинниках, які обумовлюють вибір людиною тієї або іншої сфери діяльної. Для виявлення своїх професійних здібностей школярі пройшли профдіагностичне тестування, адже чітке уявлення про себе і свої здібності дає можливість уникнути помилок під час вибору професії чи сфери трудової діяльності.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром