Журналіст із Каменя-Каширського став героєм фотовиставки

15 Жовтня 2016, 16:33
1940

У фойє Палацу культури міста Луцька відкрито фотовиставку «Обличчя Героїв АТО» за участю Луцького міського голови Миколи Романюка, голови обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, голови обласної ради Ігоря Палиці.

Це 17 світлин воїнів, різних за віком і професією, з різних куточків Волині, - повідомляють у луцькій мерії.

Серед героїв фотовиставки — як відомі, так і маловідомі волиняни, які чесно виконали сій обов’язок перед Батьківщиною. Тут командир оборони вишки на Донецькому летовищі — лучанин Вадим Ваврищук, і Олександр Пугач з Локачинського району, механік-водій танкового екіпажу (який спалив російські танки та вантажівку для перевезення боєприпасів, а ще один танк притягнув на наші позиції), ківерчанин Артур Завальний, який пішов на фронт просто з Майдану, журналіст із Каменя-Каширського Богдан Пташник та інші захисники.

Фотопортрети волинян авторства Заслуженого журналіста України Валерія Мельника стали першим кроком у реалізації задуму увіковічнити подвиг краян-захисників нашої держави від російської агресії, які повернулися з війни.

Учасникам АТО, чиї портрети увійшли до фотопроекту, було вручено відзнаки. Представники влади щиро подякували їм за мужність і героїзм, проявлені у захисті Вітчизни та у трудових буднях.

Згодом ця експозиція буде розміщена в ОДА, а через якийсь час стане «мандрівною» у межах Волині, бо саме на прикладі таких людей, як ці Герої, варто виховувати юних патріотів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024