Лісівники матеріально підтримали сім'ї загиблих учасників АТО

17 Жовтня 2016, 11:29
4199

До Дня захисника колективи державних підприємств «Камінь-Каширське ЛГ» та СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» відвідали сім’ї загиблих в АТО.

Директор ДП «Камінь-Каширське ЛГ» В’ячеслав Кузьмич,  в.о. директора СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» Володимир Корецький, головний інженер Олег Павляшик, а також  голова профкому Оксана Харитоненко побували у 8 родинах загиблих в АТО жителів району.

Вони завітали до них з квітами та вручили матеріальну допомогу в розмірі по тисячі гривень.



 

Лісівники розпитали про здоров’я у згорьованих батьків та вдів, про те, як вони справляються з життєвими клопотами. Окрім того запропонували свою допомогу.

Зрештою, окремим вирішили допомогти зі встановленням огорожі, комусь привезти на зиму дров.

Одним словом, не забувають лісівники про сім’ї загиблих.  Допомагають їм та підтримують.







 

Коментарі
17 Жовтня 2016, 14:56
Можливо хлопці-герої з небес, за посередництва рук і сердець мудрих керівників, господарників району, приходять до своїх домівок не тільки пташиною, але й практичною допомогою у їх земному житті?<br/> Про це пророче написала емігрантка Оксана Максимишин-Корабель відомий вірш, який варто не втомлюватись повторювати:<br/> <br/>&quot;Мамо, не плач. Я повернуся весною...&quot;<br/><br/>Мамо, не плач. Я повернусь весною.<br/>У шибку пташинкою вдарюсь твою.<br/>Прийду на світанні в садок із росою,<br/>А, може, дощем на поріг упаду.<br/><br/>Голубко, не плач. Так судилося, ненько,<br/>Що слово бабуню вже не буде твоїм.<br/>Прийду і попрошуся в сон твій тихенько<br/>Розкажу, як мається в домі новім.<br/><br/>Мені колискову ангел співає<br/>I рана смертельна уже не болить.<br/>Ти знаєш, матусю, й тут сумно буває<br/>Душа за тобою, рідненька, щемить.<br/><br/>Мамочко, вибач за чорну хустину<br/>За те, що віднині будеш сама.<br/>Тебе я любив. I любив Україну<br/>Вона, як і ти, була в мене одна.<br/><br/>лютий 2014 р.
17 Жовтня 2016, 23:40
Директор Державного Камінь-Каширського Лісгоспу В’ячеслав Кузьмич неодноразово за власний кошт заправляв авто яке возило продукти на донбас.
18 Жовтня 2016, 00:22
Гарна ініціатива лісівників району, яку варто підтримати і в інших регіонах. І не так важливо хто був ініціатором цього починання, але воно корисне, як для осиротілих батьків, так і для громади району чи села, оскільки цією невеличкою допомогою вона висловлює вдячність батькам за виховання хлопців-захисників своєї землі. Та машина дров гріє цих згорьованих людей щонайменше двічі, спочатку теплотою і небайдужістю людей до їхнього горя, а ще - теплом у хаті, що зігрівається цими дровами. Особливо це важливо тим, хто втратив молоді руки, що були основною надією на старвік, як кажуть поліщуки. Добре було б, аби колективи лісівників у якийсь легітимний спосіб закріпили таку допомогу цим людям на майбутні роки, коли літа братимуть своє у стареньких. Можливо це внести у колективний договір господарств чи у інший спосіб, але започаткувати людське тепло батькам Героїв. Це невелика втрата для лісових господарств, але суттєва психологічна і матеріальна підтримка тим, котрі за це вже заплатили найдорожчим у своєму житті й довічно! Та й виховний момент для всіх нас та, особливо, молоді, гарний. Молодці лісівники!
18 Жовтня 2016, 10:38
Як кажуть, не хочу додавати ложку дьогтю до вашої бочки меду про директора Державного Камінь-Каширського Лісгоспу В’ячеслава Кузьмича. Але за кілька років ,здається всього за три рочки як він став з простого лісничого в Клітицьку директором держлісгоспу - то зразу (!) в нього виросла офігенна віллище за офігенним високим кам'яним муром біля магазину &quot;Південний&quot; в Камені-Каширському . І про його подарунки родичам - джипи і все інше - теж чогось &quot;скромно&quot; мовчиш ...)) <br/>Тому не розпинайся тут що Кузьмич &quot; неодноразово за власний кошт заправляв авто яке возило продукти на донбас.&quot; При його ОФІЦІЙНИХ невеликих доходах цей величезний будинок і паркан повинен зацікавити Податкову..Тим більше ,його &quot;власний кошт&quot; , за який він нібито заправляв авто яке возило продукти на донбас..
18 Жовтня 2016, 11:05
Є, на жаль, така штука, як &quot;добродійність&quot; грошовитих за рахунок держави людей. Колись в більших містах чимало меценатів було серед податківців, навіть дурніших митників. Як і перші, так і другі по роду своєї діяльності мають справу тільки з фінансовими чи обліковими документами, але ж десь (зрозуміло де!!!) знаходять можливість допомагати грошима іншим. А от Валерій Бортнійчук, для прикладу, який все життя має справу з державними грошима, чомусь не має ні вілли, ні джипа, хіба рибацькі причандалля нажив. Те моє риторичне &quot;чомусь&quot; також всім відоме,- чолов'яга не плутає державну кишеню з власною. Але, прошу всіх, давайте на цій сторінці облишимо тему казнокрадства, аби не мазати ту ложку меду, яка трапилась напередодні Покрови батькам наших захисників бочкою дьогтю з якою ми всі живемо і боремось хто як може. Думаю, буде час і місце для обговорення &quot;чесності і добропорядності&quot; лісівничої братії району, яка, таке враження, змагається з простими селянами - хто скоріше з них &quot;спече&quot; добротну деревину у &quot;нічийних&quot; лісах...
18 Жовтня 2016, 15:58
Тобто , ви хочете сказати як в тій притчі про американського мільйонера &quot;не питайте, де я взяв перший мільйон&quot; або по іншому &quot;гроші не пахнуть&quot;? Що ж, зате потім не питайте, хто і куди продав наш ліс,чому не можна назбирати грибів чи ягід і т.д.,і т.п....
18 Жовтня 2016, 22:17
Для неуважних - повторюю: ....&quot; Думаю, буде час і місце для обговорення &quot;чесності і добропорядності&quot; лісівничої братії району, яка, таке враження, змагається з простими селянами - хто скоріше з них &quot;спече&quot; добротну деревину у &quot;нічийних&quot; лісах...&quot;
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024