У Бузаках відремонтували дорогу

19 Жовтня 2016, 13:45
1954 Джерело: volynnews.com

Довгий час найбільшою проблемою села була розбита дорога на центральній вулиці. Будівництво асфальтованої дороги тут проходило у 1991 році. Відтоді її лише раз ремонтували.

 

Сільський голова Микола Панасюк розповідає, що у дощову погоду тут стояли калюжі, які неможливо було оминути. Особливо складно було добиратися додому вечірньої пори тим, хто працює у Камені-Каширському. Адже вуличного освітлення немає, та й ходити по ямах людям було незручно, – пише інформаційне агентство «Волинські новини».

 

Отож, сільський голова разом із ініціативною групою звернувся у представництво Фонду «Тільки разом» з проектом на проведення ремонтних робіт центральної вулиці села. Незадовго після цього спільними зусиллями проект втілили.


Громада своїми силами організувала проведення робіт і залучила техніку, а Фонд профінансував купівлю асфальту. Таким чином вдалося відремонтувати близько двох кілометрів дороги.


«Ця дорога більше нагадувала танкодром із величезними ямами. З одного боку було добре: транспорт їхав повільніше, діти могли безпечно йти до школи. З іншого – в умовах недостатньої видимості їздити велосипедами було небезпечно. Люди падали, травмувалися, – розповідає заступник директора бузаківської школи Федір Чоп. – Якщо порівнювати дорогу до ремонту та після, то тепер – це ідеальна дорога».



 

Коментарі
20 Жовтня 2016, 02:38
Маленькі радощі краян.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024