Футбольна осінь-2016. Команда «Освіта» здобула перемогу без жодної поразки

06 Листопада 2016, 17:09
2169

Завершився відкритий турнір з мініфутболу серед чоловічих команд організацій, підприємств та спортивних колективів Камінь-Каширського району «Футбольна осінь-2016».

Оорганіував його та провів Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділу сім’ї, молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації і Камінь-Каширської районної організації ВФСТ «Колос».

Як зазначив директор Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Сергій Панасюк, захід проводився з метою піднесення спортивного руху у місті Камінь-Каширський, залучення працюючого населення міста до занять фізичною культурою і спортом.

Турнір проходив із 12 жовтня по 2 листопада на майданчику зі штучним покриттям стадіону «Колос».


Загалом участь у ньому взяло 12 команд. Змагання були дуже напруженими та емоційними. У шістці кращих опинилися команди «Сошично», «Поліція-Грудки», «Залісся», «Здоров’я», «Монтаж», «Освіта». І вже серед них визначили лідерів.




 

Отже, четверте місце посіла команда  «Здоров’я» отримавши у фінальних іграх 3 очка. На третій сходинці турнірної таблиці опинилася команда «Залісся». У неї на рахунку – 8 очок. 10 очок мають футболісти команди «Монтаж» і вони – на другій сходинці. А переможцями стали освітяни. Вони здобули 15 очок, не програвши жодного разу у фіналі.







 

Усі ці команди отримали грамоти, медалі та кубки. Переможцям були вручені також заохочувальні подарунки – м’ячі. Окрім того кращих гравців усіх 12 команд нагородили грамотами та статуетками. Ці відзнаки підготував для футболістів Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».






1

1









1


 

Більше фото з турніру дивіться у галереї.

 

 

Коментарі
06 Листопада 2016, 19:36
Так підносять,чи розвивають "спортивний рух" у Камені?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024