У Камені-Каширському відбулася зустріч з Іваном Корсаком

07 Листопада 2016, 18:19
1349

У понеділок, 7 листопада, у центральній районній бібліотеці відбулася творча зустріч із заслуженим журналістом України, письменником, лауреатом багатьох премій у галузях культури, літератури і журналістики, почесним громадянином міст Луцька та Каменя-Каширського – Іваном Корсаком.

Зустріч – символічна, адже за декілька днів відзначатиметься День української писемності та мови, - повідомляють у Камінь-Каширській РДА.

Шанувальники творчості Івана Феодосійовича ознайомилися із важливими епізодами його життєпису, творчими здобутками автора, а також мали хорошу нагоду поспілкуватись, тим паче, що за ініціативою поважного гостя зустріч проходила у форматі діалогу.

Серед присутніх були й представники влади: заступник голови райдержадміністрації Інна Бігун, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик, міський голова Василь Бондар.

Учасники заходу висловили захоплення творчістю Івана Корсака, побажали йому міцного здоров’я та наснаги, аби він й надалі радував читачів новими творами.

До слова, 15 вересня цього року Іван Феодосійович відзначив 70-річний ювілей.

Коментарі
07 Листопада 2016, 20:33
а хіба без влади не відбулася б зустріч?
07 Листопада 2016, 22:38
А що їм ще робити? Ходять туди і сюди...
08 Листопада 2016, 14:33
Ще кілька років тому я закликав керівництво, інтелігенцію району ініціювати зустріч з відомим письменником, непересічною людиною, корінним поліщуком, який віддав свої кращі й молоді роки камінь-каширщині на журналістській та просвітницькій ниві, - Іваном Корсаком. Тішуся, що така взаємовигідна зустріч таки відбулась, оскільки від цього почесного громадянина міста завше можна почути купу всілякої історичної, культурологічної і просто людської, якщо хочете, інформації. Та й для Івана Феодосійовича, думаю, наш район не є рівним серед інших із зазначених вище причин. Хотілося б, аби такі зустрічі з письменником були непоодинокими, йому є що розповісти своїм землякам, освітянам, журналістській братії та іншим. Можливо й не всі знають, але письменники з волинським корінням, зокрема Оксана Забужко, Володимир Лис, звичайно, що й Іван Корсак, нині мають чи не найбільшу популярність серед ерудованого читача. До їх думки, світоглядних переконань прислухається дедалі більше молодих і не зовсім людей. То ж добрим початком, районе...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024