Відбулася зустріч з молодими педагогами району

11 Листопада 2016, 16:25
1543 Джерело: kamadm.gov.ua

Щороку освітянська родина району поповнюється молодими спеціалістами. На Камінь-Каширщині вже склалася добра традиція проводити тематичні зустрічі з тими, хто вперше став на педагогічну стежину.

Отож, сьогодні, 11 листопада, у відділі освіти райдержадміністрації відбувся такого роду захід, на який завітали й голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук та голова районної ради Віктор Сус, – повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА.     
 

В ході зустрічі начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась відзначив, що пріоритетним напрямком роботи галузі залишається забезпечення високої якості освіти та відповідності її потребам кожної особистості.

Також учасники зустрічі підкреслювали, що творчі, амбіційні люди формують нині нову генерацію педагогічних кадрів, а від того, як ми навчимо і виховаємо молоде покоління сьогодні, залежить, яким буде наше суспільство завтра.

На важливості захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів освітян у рамках реалізації «Програми соціального захисту працівників освіти району» наголошувала голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич.

Потому начальник відділу освіти райдержадміністрації представив методистів, які будуть надавати молодим педагогам кваліфіковану допомогу в освоєнні професії.


 

Коментарі
11 Листопада 2016, 19:11
Одні панянки і кобіти, а хлопів майже нема.
11 Листопада 2016, 19:40
А в президії і за трибуною хіба не хлопи?!
11 Листопада 2016, 20:51
Це холопи системи, правда яка вже давненько немає стосунку до освіти.
11 Листопада 2016, 23:13
Мова тут про престиж праці педагога. Чоловіки не йдуть вчитися на вчителя і це, не є добре (на мою думку).
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром