У районі готові до зими, – кажуть чиновники

14 Листопада 2016, 15:15
1387

Як прогнозували синоптики, в багатьох областях України значно ускладнилися погодні умови. Саме тому на часі – питання готовності усіх відповідальних служб до сталого функціонування в цей період, наявності необхідних резервів для ліквідації та профілактики можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з настанням несприятливих погодних умов.

Про це сьогодні, 14 листопада, йшлося на апаратній нараді, яку провів голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, - повідомляють у Камінь-Каширській РДА.

Стосовно вищезазначеного поінформували начальник Камінь-Каширського виробничого управління житлово-комунального господарства Ігор Каденчук та начальник Камінь-Каширської дорожньої дільниці філії «Старовижівський автодор» ДП «Волинський облавтодор» Василь Остапук.

За словами доповідачів, наразі підготовлена до роботи спецтехніка, наявний запас паливно-мастильних матеріалів, а також піщано-соляної суміші. Зрештою, усі зусилля будуть спрямовані на те, аби уникнути зимових колапсів на дорогах.

Окрім того, керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук акцентував увагу дорожників на проведенні ямкового ремонту доріг.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024