Кому може дістатися мільйон гривень із Оленинської школи

16 Листопада 2016, 17:02
1312 Джерело: zosholenune.at.ua

Депутати Волинської обласної ради погоджували перерозподіл коштів із обласного бюджету й ледве не пересварилися через гроші на школи області.

Вони не могли визначитися, яким чином доцільніше поділити бюджетні кошти, а саме, між якими школами. Про це повідомляє «Волинська правда».

Так, планувалося зменшити асигнування у сумі 1 мільйона гривень на будівництво ЗОШ І-ІІ ст. в с.Оленине Камінь-Каширського району та «перекинути» ці кошти на будівництво ЗОШ І-ІІІ ст. у с. Осівці Камінь-Каширського району.

Справа в тім, що відділом освіти Камінь-Каширської райдержадміністрації управлінню капітального будівництва ОДА не була передана проектно-кошторисна документація на будівництво школи в с.Оленине та не проведена її експертиза. Така бездіяльність відповідно не дала можливості провести тендерні процедури і унеможливила використання бюджетних коштів до кінця року. Натомість в Осівцях є готові усі необхідні документи, там уже визначено підрядну організацію та ведуться роботи за рахунок раніше виділених з обласного бюджету коштів.

Остаточного рішення депутати так і не прийняли. Питання розподілу коштів на заклади освіти в області обговорюватимуть ще у понеділок. Вони розглядатимуть також варіант розподілу коштів із села Оленино на завершення ремонту двох шкіл у селах Осівці та Любохини по 500 тисяч відповідно.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром