То чому насправді не приступили до будівництва школи у селі Оленине

18 Листопада 2016, 17:20
2535 Джерело: zosholenune.at.ua

Начальник відділу освіти Камінь-Каширської райдержадміністрації Віктор Пась запевняє, що твердження про те, що відділ освіти начебто не передав проектно-кошторисної документації на будівництво школи в селі Оленине та не провів її експертизи, є неправильним.

– Ще у 2013 році наш відділ освіти виготовив та передав усі необхідні документи на будівництво Оленинської школи в управління капітального будівництва ОДА, -- стверджує Віктор Іванович.

 

Більше того він називає суми, які були сплачені за виготовлення цих документів:

– Ми заплатили 58 тисяч гривень за виготовлення проектної документації, а також 22 тисячі гривень за експертизу.

 

Начальник відділу освіти наводить навіть факт проведення управлінням капітального будівництва тендеру.

– Не розумію, чому тепер говориться про те, що відділ освіти Камінь-Каширської РДА нічого не зробив для того, щоб розпочалося будівництво школ? – каже Віктор Пась.

 

Нагадаємо, що днями інтернет-видання  «Волинська правда» повідомила про те, що під час обговорення депутатами обласної ради перерозподілу коштів планували зменшити асигнування у сумі 1 мільйон гривень на будівництво ЗОШ І-ІІ ст. у селі Оленине.

А причиною цього стало, мовляв, те, що відділом освіти Камінь-Каширської райдержадміністрації управлінню капітального будівництва ОДА не була передана проектно-кошторисна документація на будівництво школи в селі Оленине та не проведена її експертиза. 

 

 

Коментарі
07 Серпня 2017, 20:48
"Ще у 2013 році наш відділ освіти виготовив та передав усі необхідні документи": все спалив начальство, тепер чекай удару у відповідь. ))))))
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024