Жителів району просять внести свої пропозиції до Стратегії розвитку Камінь-Каширщини

19 Листопада 2016, 20:05
2323

Як повідомляє Камінь-Каширська районна державна адміністрація, уже є напрацьований  проект Стратегії розвитку Камінь-Каширського району на період до 2020 року.

Розробили його спільно з окремими територіальними органами міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, органами місцевого самоврядування.

Прес-служба райдержадміністрації зазначає, що цей проект розміщений на сайті Камінь-Каширської РДА у рубриці «паспорт району/економіка».

Відтак зауваження та пропозиції до Стратегії просять надсилати на адресу: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, управління агропромислового розвитку, інвестицій, економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації.

Або ж на електронну пошту: [email protected].

Коментарі
19 Листопада 2016, 23:09
Хочеш, не хочеш, а дописувача "Каменя", чи "Каденчука" згадуєш. Він в таких питаннях був надзвичайно активним аналітиком. І де він нині? Комп"ютер зіпсувався, а на нового нема грошей, чи крий Боже захворів?
20 Листопада 2016, 00:32
Та не переймайтесь. І без Каменя видно, що добру справу переводять на посміховисько. По-перше, не зрозуміло, що таке стратегія розвитку. Це концепція розвитку чи план розвитку. Але і те і те населенням району не робиться. Натомість робиться на основі детального аналізу соціально-економічного стану району.<br/>По медичному - щоб почати лікувати треба починати не з грошей на таблетки, а з діагнозу. Щоб будувати - треба мати проект. А стратегія повинна мати мету.
20 Листопада 2016, 00:47
Скоріше всього подався на зарібки до сусідньої держави. А що ще йому лишається робити, укропівці, за яких він розпинався тут на сайті, підводять - обіцянки/цяцянки не виконують, його старання належним чином та у потрібній формі, не оцінили...Місцева влада у свою команду брати також не хоче, вулицю все одно перейменували всупереч його наполяганню, ніхто нічого не слухає, то що - пропадати таланту? Пішли ви всі лісом, вирішив, вочевидь, Юрій Якович і подався у кращі і багатші села. Та й на душі спокійніше, бо таки&quot;одне молоти язиком, а інше перти плуга!&quot;, хоча б який результат &quot;наліцо&quot; і без синців...)))
20 Листопада 2016, 12:39
&quot;його старання належним чином та у потрібній формі, не оцінили.&quot;: шановний не у тій формі і не в тому справа через те, що &quot;Камінь&quot; навіть не намагався якось там як Ви говорите, щоб його старання оцінили чи ще там якось. Більше того ба не проситься до тієї ж самої адміністрації як Ви говорите через те, що бачу там тільки один негатив. Але тільки в одному я з Вами згідний це відносно таланту через те, що у кожної людини є свій талант і передусім талант є талантом щоб він бачився усім як ото Ваш, Наший Ви неоціненний бож чому ж Ви так тут стараєтеся тут поміж Нас поліщуків?, на Києвських пагорбах Ваший талант зовсім є пропащим? Але крім того дана тема сьогодні є чи не єдиною яка Мене зацікавила але ця тема скоріше всього є очевидною скоріше всього яка просто була спущена згори. Останній захід який був позаяк спільним між цим це захід Луцької міської ради, міста Луцька який також у свою чергу виставляє, навіть оголосили конкурс про &quot;написання стратегію розвитку&quot; за смішних 80тис.))))). Одне може тільки тішити, що новообраний голова агропромислового &quot;комплексу&quot; розпочинає роботу. Тому йому Наший респект але чи він має ПЛАН дій ось що мене цікавить і чи достаньо у нього освіченості, чи хоча б він добре начитаний? Останнє про що можу сьогодні йому запропонувати це пошукати наприклад все-таки книгу яку я презентував ще Вовку який так і не зрозумів мого посилу про &quot;Регіональні економіки....&quot; яка дасть розуміння наприклад тієї самої децентралізації з єкономічної точки зору, потім у часи &quot;правління&quot; пані Єфімової все-таки були намагання дещо змінити тут в К-Каширську певно залишок там таки остався навіть на тому самому сайті держадміністрації. Якось якщо бажає пан голова чи то пак начальник агропромислового комплексу то нехай почитає студентську дипломну роботу якої, працює в Центрі зайнятості про К-Каширський спецлісгосп. Найголовніше не копіювати центр оскільки центр і переферія від центру це не вихід так було завжди.
20 Листопада 2016, 12:48
каденчук, мав десь за 50 років, а в такому віці на сезоні не дуже й повкалуєш, бо напір уже не молодечий. скорше за все бідує, або хворіє, а може й небіжчик. щодо укропу, то він там опирався, між іншим, на загальнолюдські чесноти, мовляв освічена, інтелігентна пані, науковець-це еліта нації і, хто скаже,що це не так. може хрін, бо для нього еліта іван вовк та інші подібні пастухи поліщуків.
20 Листопада 2016, 19:33
Не спішіть називати когось у минулому часі, не дивлячись на свій вік &quot;Камінь&quot; ще має енергії за трьох, інша справа, що мішки тягати - це не його рук і можливостей справа, позаяк і вік не той, і нахили інакші - як пише &quot;Читач&quot;, він схильний до аналітичного спрямування. Правда, якби ще навчився ставити хоча б зрідка розділові знаки, слідкував за граматикою, то легше було б його зрозуміти. Ну і щодо еліти. Якщо для вас пані депутатка, яка викохана на Фонді (є заступником голови), що формується з олігархічних статків, є елітою, то я вам нічим не допоможу... Це політичний кнопкодав, який зможе замість &quot;хазяїна&quot; поїхати до людей на віддалений округ, щось більш-менш притомне їм сказати, перекліпати очима за невиконані передвиборні обіцянки тощо. Хоча як до людини, до філолога, науковця я нічого до неї не маю, оскільки це зовсім інша тема і тут не про це мова. Про Вовка я справді вів передвиборну полеміку, але тільки в контексті його місцевого походження як кандидата за умови, що інші місцеві патріотичні сили не зможуть, чи не схочуть боротися за мандат.<br/>А пану Каменю скажу, що не варто відводити думку читачів від УКРОПівських обіцянок до Київських пагорбів, позаяк е-декларації показали, що чим далі від схилів Дніпра, тим люди чистіші, можливо тому, що не мають можливості стільки вкрасти. А мої амбіції давно чітко окреслені, і я не претендую на жодну політичну чи адміністративну цяцьку. Інакше я шпарив би на вітряк однієї з партій, можливо &quot;Демальянс&quot; чи &quot;Самопоміч&quot;, які тепер обс...рають з усіх дзвіниць! Мені болить летаргічна сплячка поліщуків і надмірна активність людей з минулого, які виступають &quot;за колгосп(децентралізацію і декомунізацію), але не у нашому селі&quot;...
21 Листопада 2016, 00:54
Кадечук нас знову радує. У нього, розумієте, мабуть ноутбук був на ремонті. Якесь роздвоєння у Вас щодо пані Ірини. На мою думку вона мабуть має &quot;міцну кам&quot;яну стіну&quot; у вигляді плеч чоловіка (тата) і звідтам все взаємопов&quot;язане між собою: кнопкотискання, наукові есе, красномовство. Вовк і є людина з минулого, хоча ще й не дуже підтоптаний. Дивне у Вас поняття калгаса і його старшині, як білоруси кажуть. Децетралізація скорше, як у Льоні Брежнєва &quot;Економіка повинна бути економна&quot;.
21 Листопада 2016, 01:22
&quot;хоча б зрідка розділові знаки, слідкував за граматикою&quot;: дякую шановний за мій контекст але Вам слід слідкувати більш не за граматикою але за змістом аж тоді Ви чогось будете розуміти. Стосовно Ваших амбіцій то тут чогось Їх не видно. Сьогодні Ви переймаєтеся тільки тим, щоб слова пані депутатки не розходилися із ділом ось всі Ваші амбіції. У свій час я надрукую можливо, якщо редакція дозволить своє бачення по амбіціях і Ви побачите самі навіть на статданих як це виконувати свої обіцянки і з чим це можливо пов&quot;язано але з чим пов&quot;язано сьогодні то це з тим, що масса народу не може одномоментно слідкувати за якоюсь нетривалою або тривалою ідеєю і надто тільки однієї людини навіть незважаючи на те, що звуть ЇЇ &quot;Хрін&quot;. Як би Ви серйозно до цього ставилися то Ви називалися б принаймі наприклад:&quot;Поліський Бусол&quot;, а так Ви є &quot;хроном&quot;.
21 Листопада 2016, 11:55
Дякую за поради слідкувати за змістом своїх коментарів та пропозицію щодо &quot;пакращення&quot; нікнейму. Якщо ми обидва прислухаємось один до одного, взаємовдосконалимось хто в письмі, а хто у його змісті, дивись і громаді буде легше орієнтуватись в подіях та й праця наша &quot;тєжка&quot; на сайті буде чимось корисною, бо ж і деякі діти читають)). Щодо нікнейму, то я таки подумаю над Вашою пропозицією. Міг би, звичайно, вибрати собі якесь лагідніше, скажімо &quot;Ясне сонечко&quot;, &quot; Легінь&quot; чи &quot;Петрушка&quot; в противагу/асоціацію з УКРОПом, але це ж було б лукавством. Тому, як на мене, нікнейм &quot;Хрін&quot;, що у багатьох, у т.ч. і у благородного аналітика &quot;Камінь&quot;, з огляду на наше спільне зросійщення впродовж тривалого часу, асоціюється з його російським спотвореним розумінням, є самоіронічним і дозволяє не оглядатися на епітети та метафори в адресу його носія. Хрін, буряк, морква й, навіть, помідор одного поля овочі, але тільки хрін лоскоче ніздрі, є антисептиком і , зауважте, є неодмінним гостем на великодному святковому столі. Тому не мажте хрін гірчицею, не опускайтесь до російського сприйняття цього благородного овоча і у своїх майбутніх статистичних даних будьте об'єктивні до всіх &quot;фруктів&quot; з політичного столу нащої щедрої української землі. Таки добре приглядайтесь, аби справжній наш поліський кропець не переплутати з іншою травою-дурманом, яка на перших порах дає ейфорію, надію і полегшення, але, виявляється пізніше, спонукає до звикання...У всякому випадку, я не тримаю й крапельки образи на Каменя, оскільки всі ми є дітьми свого часу, лишень світ бачимо інакшими очима, не все й не одразу вдається осмислити й зрозуміти. Й мені, звичайно, у цьому гібридному не з нашої вини ряді.... Вчора ми розпинались за &quot;московську зозулю&quot;, а сьогодні ще надіємось на радикальні вила!?
21 Листопада 2016, 12:43
Та. Любить наш народ про когось поговорити. Один неодмінно - за, а інший вже тільки тому, що цей - за, буде говорити - проти. Завдяки цьому розмова може продовжуватись годинами. А як в інтернеті, то й днями. Може б панове про стратегію щось би сказали. Чи ви з нею не знайомі? А раптом вона з оточення вищого керівництва. Так і в халепу можна вскочити.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром