Чи навчився стріляти голова Камінь-Каширської РДА?

27 Листопада 2016, 15:51
2055

24 листопада на військовому полігоні Володимира-Волинського відбулись військово-польові навчання за участі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, голів районних державних адміністрацій, міських (міст обласного значення) голів, а також керівного складу підрозділів територіальної оборони Волинської області. Всього – більше 120 осіб.

Основна мета – вдосконалити навички державних чиновників, командирів, заступників командирів загонів оборони з володіння штатною зброєю, виконання функціональних завдань за призначенням підрозділами територіальної оборони, а також надання необхідних першочергових навичок керівникам адміністративних районів щодо підготовки територіальної оборони в мирний час, – пише «Конкурент».

"Сьогодні буде показано на конкретних прикладах те, що вже зроблено в обласному військовому комісаріаті в плані забезпечення матеріально-технічного забезпечення, і ця робота буде продовжуватися у кожному районі. Які будуть питання, які будуть незрозумілі завдання – сьогодні вони всі в рамках Єдиного стрілецького дня будуть вирішені для того, щоб кожен голова райдержадміністрації міг впевнено виконувати завдання в своєму районі із територіальної оборони", – наголосив керівник патронатної служби голови облдержадміністрації Борис Кондратюк.

Для початку, всі учасники навчання вишикувались на центральній вишці військового стрільбища, де їх розподілили на чотири групи. Кожна група мала свого керівника, з яким відправилась на виконання практичного заняття. Тема – прийоми та способи ведення вогню зі стрілецької зброї. Перш ніж приступити до виконання завдання – обов'язковий інструктаж. А тоді – понеслось: кулі свистіли, вибухали гранати, автомати перезаряджали…

Коментарі
27 Листопада 2016, 18:30
Це добре але було б ще краще як би ще була доба-дві на виживання і обов"язково з багнюкою, щоб смачно було.
27 Листопада 2016, 18:38
Пане Каденчук Ви такий екстремал? Тут цитата "з володіння штатною зброєю" пізнавальна. Щодо виживання, то в ютубі ним займається майже Ваш двійник Delettren, правда з Херсонщини (п"є тополевий сік, їсть корінь рогози та равликів, спить під солдатською плащ-палаткою, припорошеною шипхою серед сосен у лісі і т.п.)
27 Листопада 2016, 19:14
У принципі на К-Каширщині слід було б організувати таке схоже екстремальне виживання навіть за нього бабки можна брати. По-перше мінімум зв"язку. По-друге навіть тієї самої рогози мало де знайдеш тільки одні пні. Третє болото, болото і ще раз болото. Річки, озера водний плес мінімум риби, раків та іншої живності. Четверте не вступати з місцевим населенням у переговори інакше щонайменше винесуть через тиждень винесуть на тракт вже ледь теплим, одним словом між іншим цей момент може вважатися найстрашнішим у виживанні оскільки не всяка нормальна людина може витримати споживання алкголю хоча б три дні підряд, а тим більше закусювати червоним або кормовим буряком. Одним словом тому двійнику до Нас далеко.
27 Листопада 2016, 21:19
Пане Кадечук Ю.Я. Ви не ображайтесь. Подивіться того пана на Ютубі, хоч він і російськомовний. Там,-в Олешківських пісках, рукотворні сосняки і рукотворна пустеля і цей чоловік, що з лиця подібний до Вас, але на років 15-17 старший, знімає своє виживання 2-3-денне. Має біля десятка фільмів.
27 Листопада 2016, 22:44
Ніхто, ні на кого не ображається це нонсенс. Вас тут ніхто не знає. Крім того Ви використовуєте знак який відображений на відомому для К-каширців магазині, а тому у принципі не маєте право використовувати.
27 Листопада 2016, 23:20
А для чого голові РДА подібні "прийоми"? Може він ОДИН буде обороняти район в разі необхідності?? Такі навчання треба проводити в кожному районі хоч раз в місяць з бажаючими , а не з ОДНИМ головою РДА чи його замами.. Чи зберіть усіх тих , хто має зареєстровану зброю і проводьте подібні навчання. А то як реєструвати і купувати зброю - то одні , а як воювати за Україну і гинути - то зовсім інші ,і зовсім непідготовлені до цього!!!
28 Листопада 2016, 03:35
Пане Каденчук зате я Вас можу упізнати. Хрін теж ніхто не знає, але ж він наш,-камінський (як і я). Ваша версія, що це Колб неправильна, хоча Хрін і має юридичні компетенції, але за іншими ознаками-це не Колб. Де, якщо не секрет, у Камені магазин 777?
28 Листопада 2016, 12:58
Магазин "Світязь" використовує символіку "777". Навіть цікаво в зв"язку із чим це пов"язано. Крім того Ви пишете що чомусь Ви "Камінь" знаєте в лице )))))). Камінь і є камінь там лиця навіть і не видно він твердий як камінь.
28 Листопада 2016, 13:32
Пане Каденчук Ю.Я. я Вас знаю в обличчя (можу ідентифікувати), а не нік "Камінь. Щодо цифр, то є такі дві псевдонауки, як астрологія та нумерологія, то 111, 666, 777, 999 та інші комбінації від шарлатанів нумерологів.
28 Листопада 2016, 14:49
ТО Ви і є Каміньський шарлатан))))?
28 Листопада 2016, 20:09
Чи були ви колись учнями? Я вам знання, а ви ярлики. Некультурно.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром