Камінь-Каширський район відвідав голова Волинської ОДА

30 Листопада 2016, 08:20
3327 Джерело: kamadm.gov.ua

У Камінь-Каширському районі з офіційним візитом побував голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Разом головою районної державної адміністрації Валерієм Дунайчуком, головою районної ради Віктором Сусом він оглянув відремонтовану дорогу по вулиці Ватутіна, що у райцентрі, позаяк хід її будівництва перебував на особистому контролі у Володимира Петровича, – повідомляють на сайті РДА


 

Урочисте відкриття цього автошляху відбулося на початку вересня. Нині триває прокладання тротуару. У присутності обласного та районного керівництва, депутата обласної ради Анатолія Буська, начальника філії «Старовижівський автодор» ДП «Волинський облавтодор» Миколи Янчука, начальника Камінь-Каширської дорожньої дільниці філії «Старовижівський автодор» ДП «Волинський облавтодор» Василя Остапука міський голова Василь Бондар запевнив, що з міського бюджету на відповідні роботи будуть виділені необхідні кошти.



 

Побували посадовці і у селі Осівці. На місце, де зводиться нова школа прибули начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, Осівцівський сільський голова Андрій Михалик, заступник директора підприємства «Житлобуд-2» Романія Козачок; зібралися громада села, духовенство, дітвора.




 

Губернатор спільно із школярами урочисто заклали у фундамент майбутнього приміщення загальноосвітнього навчального закладу капсулу з посланням нащадкам.

– Мені б дуже хотілося, щоб ця школа стала окрасою села, музеєм знань, будинком просвіти, – наголосив під час свого виступу Володимир Петрович. – Нехай у даному навчальному закладі через два роки пролунає дитячий сміх, відбудуться перші уроки. Адже наша рідна Волинь і Україна роблять все для того, аби ви були щасливими.


 

Ще одним урочистим заходом увінчався цей день. У селі Підріччя відкрили новозбудований клуб. Старе приміщення знесли, оскільки воно було в аварійному стані. Наразі тут створений повноцінний осередок культури, центр спілкування та інформації, адже у клубі є бібліотека. Тож голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, начальник відділу культури райдержадміністрації Євгенія Сидорчук та Раковоліський сільський голова Володимир Ніщик перерізали символічну стрічку.

Цієї події у селі чекали давно, особливо молодь. Місцеві жителі переконані: з відкриттям клубу відновиться й село.







 

Опісля, вже у Камені-Каширському, голова облдержадміністрації проінспектував роботи з реконструкції приміщень та прилеглих територій котельні під спортивну залу із важкої атлетики, а також колишнього кінотеатру «Батьківщина». Значна увага акцентувалася на останньому. Керівникові найвищої виконавчої гілки влади в області вдалося поспілкуватися із молоддю, яка зібралася біля приміщення кінотеатру, адже тут заплановано розбудувати культурно-розважальний центр. Люди висловили стурбованість через відсутність у місті закладів для проведення змістовного дозвілля.     

– Сюди потрібний сучасний проектант, який зможе «почути» молодь, її вподобання, – зазначив Володимир Гунчик.

Мовляв, у першу чергу, ініціатива повинна йти саме від активних, зацікавлених представників молодого покоління, які бажають, аби їхнє місто розвивалося та процвітало.





Насамкінець Володимир Петрович разом із очільниками району оглянули новозбудовану школу в селі Житнівка, яку відкрили минулоріч.

 

Фото із сайту РДА

 

 

Коментарі
30 Листопада 2016, 20:00
Зворушлива подія.
30 Листопада 2016, 22:00
Свій, по своє, до своїх
30 Листопада 2016, 23:42
НАрешті вичавили школу.
01 Грудня 2016, 00:40
Гарні події
01 Грудня 2016, 02:55
то є фест
01 Грудня 2016, 09:40
Школу в Осівцях почали &quot;чавити&quot; ще з покійного Клімчука у 2013 році ..Тоді лебці 1 вересня не пустили своїх дітей до цих аварійних халабуд ,в яких діректорствувала пенсіонерка Люба Дем'янік . Потім ця ж пенсіонерка та деякі вчительки ходили по нашому селі і залякували батьків за цей рішучий крок... <br/>Зараз Люба Дем'янік - в перших рядах як &quot;заслужена &quot; активістка , що днями й ночами оббивала пороги начальницьких кабінєтів...
01 Грудня 2016, 11:02
Рано чи пізно в людей страх десь дівається, натомість встають людська гордість та чуття справедливості. Але дехто може до кінця своїх днів або принаймі до виходу на пенсію носити в собі повагу до свого начальника, будь-якого від сільського голови аж до президента та отримувати вряди-годи мінімальну заробітну плату жиючи так собі й передаючи своїм дітям та внукам цей стиль життя. Але деколи, коли людина зробить для себе неймовірний висновок виявиться, що інакше також можна було жити.
01 Грудня 2016, 14:20
Чим не догодила випускниця фізмату Луцького педінституту Л. Дем&quot;янік лебцям?
01 Грудня 2016, 18:05
Радію за своїх земляків, за їхні успіхи і здобутки. Приємно читати хороші новини. Бажаю міцного здоров&quot;я усім . хто турбується про покращення інфраструктури району.
01 Грудня 2016, 22:16
Теж радію. Особливо від думки, що голова ВОДА зробив офіційний візит до району, а не якийсь там робочий чи між тим як. Це є свідченням, що район перетворився на самодостатню адміністративну одиницю, з якою рахуються перші особи обласної влади в особі обласного представника Президента України. Вірю, що незабаром з офіційним візитом до Каменя прибуде Порошенко.
01 Грудня 2016, 23:08
Чим не догодила? а тим, що на кожних виборах &quot;міняла шапку&quot; тобто політичну орієнтацію ,агітуючи за зовсім протилежних кандидатів ,але із тими самими обіцянками - мовляв.якщо ви проголосуєте за нього (януковича-регіони , чечотку-юлю-батьківщину чи єремєєва-мартинюка ) , то в осівцях буде школа.. І так аж майже 20 років...<br/>А сама ніц для того не робила, лиш своїх родичів на гроші все записувала...
01 Грудня 2016, 23:37
ніщик клуб вже рік тому обіцяв відкрити. а відкрили тільки тепер. імовірно кишеня повна бо ж ніхто не знає які кошти пішли на його будівництво
02 Грудня 2016, 01:22
Як тут цікаво! Що за Ніщик та де той клуб? Щодо Л. Дем&quot;янік не будьте так суворі, з ким не буває.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024