Сьогодні у районі працюватиме депутат Верховної Ради

01 Грудня 2016, 09:33
1794

Сьогодні, 1 грудня, у Камінь-Каширському районі з робочим візитом побуває народний депутат України Ірина Констанкевич.

Вона планує оглянути як відремонтували шахти у п’ятиповерхівці на вулиці 1 Травня, 25, каналізацію у будинку на вулиці Чкалова, 11, а також як зробили дорогу з білощебеневим покриттям на вулиці Порічани.

Окрім того Ірина Мирославівна проведе прийом громадян, на який жителі району записалися заздалегідь.  Зауважимо, за графіком вона проводить прийом останнього четверга кожного місяця.

Народний депутат побуває і на презентації дитячих робіт, поданих на конкурс «Розум і творчість дарую тобі, моє рідне місто». Нагадаємо, цей конкурс був оголошений на День міста.  Ірина Констанкевич візьме участь у нагородженні дітей-авторів кращих робіт.

 

 

Коментарі
01 Грудня 2016, 13:35
"планує оглянути як відремонтували шахти, каналізацію у будинку, також як зробили дорогу з білощебеневим покриттям": розумію що народному депутату слід й надалі підтримувати зв"язок з так званим населенням але по-моєму ці заходи це не рівень народного депутата та й ще з таким рівнем освіти, вибачте на слові. Про те депутат звичайно не винна куди ЇЇ можуть повезти сьогодні чи завтра це проблема місцевих партійників які однозначно не можуть знайти гідних для депутата ТЕМ. Але якщо проаналізувати інформаційні темники які повиходили навіть на цьому сайті то однозначно, що так звана влада виявилася верткішою й учора до дня прийому народним депутатом провели свої зустрічі з виборцями які у принципі можна було б провести разом із Нею, як не як за ЇЇ проголосували неймовірна кількість виборців, а тим більше Вона представляє народ у Верховній Раді. Висновок який можна зробити з цього повідомлення такий, що боротьба за владу триває й сьогодні. Сьогодні боротьба за голос виборця який виявився не таким вже й дурним.
01 Грудня 2016, 13:58
"Голова Волинської облради Ігор Палиця вважає, що рішення ради щодо виділення коштів на певні статті саботуються у Волинській ОДА.": ось чому почався ад"юз в К-Каширському районі народному депутату. Схоже, що голова ОДА може мати з Головою Волинської облради певні незручності з питань які не виходять на осуд громадськості. Але рано чи пізно Воно вилізе і Ми усе будемо знати або чиєсь крісло Вже захиталося.
01 Грудня 2016, 14:16
Юрій Якович із штанів вискакував, пропонуючи на виборах укроп. Тепер розчарувався. Гадко поголена голова Палиці вертілася в Одесі біля Труханова з колорадськими стрічками, а тепер у нас,-на Волині і Ю.Я. Каденчук думає, що є якість підводні течії в Лучеську.
01 Грудня 2016, 14:47
Шановний все в динаміці. Якщо хтось думає, що сьогодні одне, а назавтра теж саме той помиляється. Неодмінно має бути сьогодні, завтра і щодня інше або принаймі по спіралі вище. Тому коли Ви говорите про якесь розчарування сьогоднішніми подіями то Ви самі є песиміст оскільки не можна бути розчарованим динамікою суспільства якщо воно має свій шлях. Шлях у кожного має бути свій і він неодмінно має бути інакшим/іншим ніж учора, а тим більше про тих хто щось робить, рухається. Навпаки якщо хтось не рухається, залишається на місці у того рано чи пізно виникають проблеми. ТОму розглядаючи сьогоднішнє повідомлення про народного депутата маємо прив"язати повідомлення про Голову ОДА та разом із цим зробити висновки. По-моєму з вчорашніх подій які відбулися на К-Каширщині висновки були зроблені опонентами народного депута і це по-моєму є позитивним моментом. Позаяк очевидно висновки будуть зроблені й помічниками народного депутата тут в К-Каширську й тому у принципі матимо у русі/динаміці позитив розвитку нашого суспільства. Але робити висновки про те, що хтось там нехай припустимо "Камінь" вже розчарувався і робить для себе висновки то Ви неправі або нерозумієте тенденцій розвитку суспільства або просто зациклюєтеся у своїх вподобаннях. Вам слід робити висновки з ЗАГАЛЬНОГО.
01 Грудня 2016, 21:33
Слідкуємо за динамікою аналітики шановного Юрія Яковича (стукаємо по дереву, щоб не наврочити)
01 Грудня 2016, 22:26
Аналітика говорить само за себе. Пан Голова ОДА провів зустрічі з виборцями на тому електоральному ролі на яких буквально вчора Вони ходили принаймі разом, якраз перед приїздом пані депутата Верховної Ради. Ось й незабарилася відповідь пана Голови обласної Ради або принаймі останнє китайське попередження. В свою чергу очевидно пан голова РДА напевно не прийме рішення про утворення в К-Каширську Госпітального округу.
01 Грудня 2016, 22:27
Вибачаюсь слід читати ОДА, неприйме.
02 Грудня 2016, 20:48
Що спільного між Каденчуком Юрієм Яковича та УКРОПОМ?
03 Грудня 2016, 01:17
Шановному "777 19:33 01.12.2016". Мені цікаво чому у Вас виник інтерес до цього чолов"яги з Ваших слів? Здається так, що Ви не бачилися років ...надцять і тут впізнали й намагаєтеся та ба ще й обійняти чи навіть розцілувати від несподіванки. Адже по-моєму все що тут написано немає цілком конкретних осіб, якщо не все опосередковано. Але якщо Ви так часто його тут згадуєте то можливо маєте до нього якісь конкретні пропозиції? Якщо у ВАс до Нього немає пропозицій то не слід його тут і згадувати. Хоча якщо маєте то Вам слід до нього звернутися й на цьому закінчимо.
03 Грудня 2016, 03:33
Зав"язали.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром