Завтра засідатимуть депутати районної ради

06 Грудня 2016, 09:00
1496 Джерело: checherskivestnik.by

Завтра, 7 грудня, відповідно до розпорядження голови районної ради відбудеться 13 сесія Камінь-Каширської районної ради сьомого скликання.

Відбудеться вона в актовій залі Дитячого будинку мистецтв.

Депутати планують заслухати звіт голови районної ради Віктора Суса, затвердити зміни у районному бюджеті та заслухати звіт про його виконання за 9 місяців 2016 року.

На сесії розглядатиметься також питання про районну програму «Розробки планувальної документації у Камінь-Каширському районі на 2016-2020 роки».

Депутати райради також мають намір внести зміни у Статут Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги та проголосувати за безкоштовну передачу деяких матеріальних цінностей.

Коментарі
06 Грудня 2016, 11:31
"Відбудеться вона в актовій залі Дитячого будинку мистецтв": чому саме в актовій залі Дитячого будинку мистецтв? Потому мають давати концерт дядям чи це повзуче переселення К-Каширської ради, а потому К-Каширської гміни до цього будинку на так звану "гірку" там де напевно й повинна бути влада регіону. Взагалі ідея є непоганою тим більше що будинок вважається аварійним. Тільки куди ж переселяться дітки, може зовсім закриють позашкільний навчальний заклад? Варіант до майбутнього так званого Дому "ренета-2" або швидше всього Будинку Культури. Місця усім вистачить.
06 Грудня 2016, 13:21
Юрцю чому тобі все не подобається? <br/>За один укроп тільки і гвалтуєш...любиш напевно гроші, і готовий за пару копійок писати всяку нісенітницю на владу.<br/>Ти краще б справою корисною займався, а не тільки чекаєш будь-яку новину, щоб всунути своїх 5 копійок.<br/>Сам нічого в житті не добився, то хоч в інтернеті можеш дати волю словам
06 Грудня 2016, 16:12
Оленко, а Ви, раптом, не та панянка, що мала колись у молоді літа, як ще живим був сайт &quot;ВК&quot;, нікнейм &quot;Зміючка&quot;? Бо стиль письма і влучність сказаного - схожі. Запропастилась десь, неборачка, ні в літню пору, ні в осінню її не було чутно, а громада так потребує її дотепності, конкретики та, переважно, лагідності у спілкуванні.
06 Грудня 2016, 17:15
&quot;готовий за пару копійок писати всяку нісенітницю на владу.&quot;: Ви що дійсно думаєте про те, що той пан про якого Ви тут згадуєте тягне свою мазду за копійки або й навіть за сотню баксів? )))))). А чому ось тільки він пише на владу. Цікаво знати, чому ж таки тільки на владу. Адже здається Він чи де інде писав не тільки на Цю владу але й раніше на іншу. ТО яка ж тут все-таки причина і хто ж цьому небораці платить за ЦЮ писанину. Ось як можна думати на цілком нейтрального чоловіка, який так нічого й не добився з Ваших слів шановна. Але ж чому неодмінно за гроші? Ви про це не подумали бува. Можливо це Ваша проблема з Цими грошами, Ви навіть й голосувати за кандидата не підете, якщо Вам не заплатять. Ось у тому й проблема, що Ви за інших думаєте тільки відносно своєї особи через призму своїх скелець, а Ваші скельця очевидно то знак долара.(((((((
06 Грудня 2016, 18:06
Нас губить дешевий популізм. Легко потрепати язиком або понажимати клавішами, вказавши на недоліки влади складніше прибрати за собою сміття і простіше продатися УКРОПУ за 600 мідяків не зробивши ніякої користі для суспільства.
06 Грудня 2016, 18:26
&quot;продатися УКРОПУ за 600 мідяків не зробивши ніякої користі для суспільства.&quot;: Я несказав би, що укропп не робить тут ніякої користі. Гірше того якщо влада ніякої користі не робить ось у чому проблема. Тому якщо бажаєте, то й влада &quot;понажимати клавішами,&quot;, тобто нажимає клавішами але чи є з того яка-небуть користь? Але сто відсотків якщо яка небуть політична гілка нашого з Вами суспільства не перебуваючи ще при владі дає користь Нам з Вами то як це можна назвати?
06 Грудня 2016, 18:31
&quot;Не суди и судим не будешь&quot; - вчить нас РПЦ, це ваш основний принцип у житті? Януковичу також не треба було вказувати на недоліки, чи ви так аби &quot;понажимати клавішами&quot;? А от за сміття за собою та продати маму рідну - тут слів нема, це ви у десятку самісіньку!
06 Грудня 2016, 22:07
Не судіть, то не судимі будете, бо яким судом судите, таким будете судимі, і якою мірою міряєте, такою і вам будуть міряти. І що ти дивишся на сучок в оці брата твого, а колоди у твоєму оці не відчуваєш? Або, як скажеш братові твоєму: &quot;дай, я вийму сучок з ока твого&quot;, коли колода в оці твоїм? Лицеміре! Вийми спершу колоду з ока твого і тоді побачиш, як вийняти сучок з ока брата твого. <br/>Євангеліє від Матфея 7 глава 1 - 5 вірші.<br/>Цими СЛОВАМИ вчить ІСУС ХРИСТОС, а не одна з релігійних організацій.
06 Грудня 2016, 23:32
Для чого цитувати Святе письмо, якщо воно є в широкому доступі у різних форматах на паперових й цифрових носіях, до кольору, до вибору, як мовиться. Але трактування різних релігійних організацій, які прикриваються єдиним Богом і його сином Ісусом, на жаль, є різне. Бо московити, які мають у своєму оці колоду, намагаються вийняти сучок з сусідського ока. Нехай лицеміри спочатку виймуть колоду з свого ока - проведуть референдум у Чечні щодо відокремлення від Росії, а тоді пхатимуться до українців зі своїм Уставом &quot;русского мира&quot;...
06 Грудня 2016, 23:52
Шановн,і якщо Ви говорите про &quot;Камінь&quot; який мовляв шукає тріску в оці брата свого то пізніше Я Вам скажу своє бачення цього процессу.
07 Грудня 2016, 00:54
Зазнав таки обструкції Камінь. Жіночки вони ліпше видять недоліки хлопів.
07 Грудня 2016, 01:10
&quot;777<br/>22:54 06.12.2016&quot;: шановний Ви самі купилися на мої слова через те, що тут як слід &quot;Камінь&quot; нічого не зазнавав.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024