Учні НВК №1 спробували вибирати професію

10 Грудня 2016, 19:00
1298 Джерело: dcz.gov.ua

Для школярів 9-11 класів навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» №1 м. Каменя-Каширського  спеціалісти районного центру зайнятості, педагоги навчального закладу провели профорієнтаційні уроки у формі гри «Твої професійні рішення». 

Про це повідомляє Волинський регіональний центр зайнятості.

Школярі ознайомилися із інформацію про те, яку роль у житті людини відіграють такі напрямки, як «освіта», «харчування», «одяг», «робота», «відпочинок». Кожен учасник мав можливість, вибираючи певну професію і спеціальність, шукати майбутній вид трудової діяльності. Вибравши освіту, школярі самостійно рухались далі по запропонованих локаціях залежно від визначених ними пріоритетів. Таким чином, кожен відпрацьовував навички самостійного прийняття рішень і робив певний висновок.

Після закінчення заходу були визначені переможці, які зуміли відвідати кожну локацію і пояснити свій вибір.

Профорієнтатор центру зайнятості наголосила на важливості правильного вибору професії і майбутньої трудової діяльності, адже від цього залежить добробут і гідне життя.

 

 

Коментарі
10 Грудня 2016, 22:09
Є у нас навіть доктори наук з профорієнтації, наприклад Федоришин, але все-таки матеріальна спроможність батьків головний чинник вибору майбутньої фахової діяльності дітей.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024