Бізнес-мама: і звичайне хобі може стати прибутковим

21 Грудня 2016, 10:00
4417

Ростити дитину на щомісячну допомогу від держави далеко не кожній мамі під силу. Добре, коли чоловік має немалий та стабільний дохід. Але коли сімейний бюджет «дефіцитний», матусі набираються сміливості і підшуковую можливість додатково заробити.

Як ось, наприклад, Марта Семенова з Каменя-Каширського.

Мама двох чарівних діток вирішила поєднати, так би мовити, приємне з корисним. Своє хобі – виготовлення іграшок – вона використала для поповнення сімейного бюджету.

Марта має юридичну освіту, що, здається, не має ніякого відношення до творчості, однак, виготовлення дитячи іграшок, як зізнається сама, її захопило.

Іграшки я виготовляю з тканини. Вони є цілком безпечні для дітей. Це можуть бути якісь тваринки, транспорт, букви, будь-що, – розповідає мама.

Дитяча розвиваюча іграшка Потяг «Весела рахівничка»
Дитяча розвиваюча іграшка Потяг «Весела рахівничка»

1
Розвиваючий кубик «Хто що їсть»
Розвиваючий кубик «Хто що їсть»

 

На виготовлення кожної такої іграшки Марта витрачає 1-2 дні.

Ігришки розраховані на діток віком 0-3 роки.

Окрім того жінка займається і виготовленням бантиків, обручів, заколочок із стрічки.



 

До речі, ви можете замовити у Марти оригінальні прикраси для новорічної ялинки.

Такі іграшки з тканини все більше набирають популярності. Тож, якщо ви ще не придбали наряд для лісової красуні, маєте можливість зробити її цього року не просто оригінальною, а й безпечною. Адже ці новорічні прикраси точно не розіб'ються.

 

1

1

1




 

 

Коментарі
21 Грудня 2016, 14:33
молодчинка!!! якби знати. яка ціна таких іграшок! Марта, напишіть у коментарях. Прихильники вашої творчості чекають!
21 Грудня 2016, 16:32
Як все-таки складно в цьому житті.
21 Грудня 2016, 22:00
"Марта має юридичну освіту" - напевне закінчувала якийсь платний факультет чи вуз.. Тому й займається іграшками... ось такі "юрісти" в нас в Камені.. А потім хтось із родичів по блату (точніше за хабарі) влаштує її в РДА чи в суд - і так само буде "гратись" ,але вже серйозними рішеннями...
21 Грудня 2016, 22:13
Дідики-морозики класні. Та й олень з ведмедиком прикольно на ялинці чи й так виглядатимуть. Молодець Марта, це відповідь пану 777-у на його репліку про складність цього життя. А хто сказав, що життя має бути легким? Хіба теоретики молочних рік з кисельними берегами про таке вели мову, змальовуючи Атлантиду на основі розбудови єврейських кібуців. А буддисти, так ті взагалі в основу своєї релігії поклали твердження, що життя - це страждання. Тому вони більш стійкі до всіляких негараздів, труднощів та випробувань житейської долі. Погляньте на японців, скандинавів, навіть ситих бюргерів чи британців. Вони практично всі змалку й до старості "пашуть як Папа Карло", тому й мають статки, якісні товари, медицину і соціальну сферу для неспроможних! А нас вчили про "Чудо-печь", "Скатерть-самобранку" та "Золоту рибку" з її трьома необмеженими можливостями... З Марти тре брати приклад! Складно у житті тоді, коли зовсім нема роботи чи не можеш її сам організувати, як ото ця вродлива майстриня з статті. Правда криптограми на фото її виробів якісь цікаві, наприклад Svitlana Vovk ?
21 Грудня 2016, 23:10
Не факт, що всі декретчиці з купленими дипломами, бувають обставини у родині, що нема кому дивитися за дитиною та цицьку не наносишся з роботи до малечі. Знаю одну молоду лікарку, яка в декреті за рік заробила на розсаді квітів(маргаритки) солідну купу грошей.Земля є одноразові стаканчики біля питейних закладів безплатні, от бажання пахати щоправда не купиш, воно також "безплатне"...
21 Грудня 2016, 23:19
Дивуюсь,чому ми не вміємо бачити в любій справі <br/>Добро! Яка різниця, хто за фахом ця людина!головне,що вона не сіла склавши руки,а започаткувала гарну і корисну справу!ви просто молодчина, так тримати,дуже гарні іграшки, успіхів!
22 Грудня 2016, 01:19
Цілком І повністю згідна з ЛІДЕРОМ,МОЛОДЕЦЬДІВЧИНА,ПОБІЛЬШЕ Б ТАКИХ САМОРОДКІВ І ВСІМ БИ РОБОТА ЗНАЙШЛАСЯ.ДІТКАМ БАЖАЮ,ЩОБ РОСЛИ <br/>ЗДОРОВИМИ,А МОЛОДІЙ МАМІ УСПІХІВ І НАТХНЕННЯ В РОБОТІ,НОВИХ ІДЕЙ,ВІДКРИТИ СВОЮ МАЙСТЕРНЮ І ЗАЛУЧИТИ ДО РОБОТИ ІНШИХ МАМ,АБО НАВЧАТИ ПІДЛІТКІВ.ГАРНОГО НОВОГО РОКУ ВСІМ І ГАРНИХ ІДЕЙ
22 Грудня 2016, 12:22
Молодчинка, так і потрібно!<br/>багато в кого хоббі переходить в заробіток..так би мовити поєднують корисне з приємним!
22 Грудня 2016, 14:14
Усі хочуть бути &quot;начальниками&quot;, тому і ідуть учитись на юристів, економістів т.п. Але життя саме розставляє пріоритети і як результат людина працює не за спеціальністю. Добре що Марта знайшла своє покликання і така робота з часом зможе давати доволі хороші прибутки, бо зроблена з душею продукція завжди знайде свого клієнта.
22 Грудня 2016, 14:21
На жаль наша освіта не розвиває природні задатки, а лише дає знання, тому і професії обирають не покликом. В ідеалі - це коли хоббі стає професією, в тому числі і за дипломом.
22 Грудня 2016, 18:18
цікаво пан Хрін відповів
22 Грудня 2016, 19:35
Звичайно , таке заняття чи хоббі заслуговує на увагу . І краще ,коли м'які іграшки будуть робити фахові юристки , аніж закони будуть писати домогосподарки чи рукодільниці (теж досвідчені) ...))
22 Грудня 2016, 21:37
Пану Хріну на замітку-працювати почав з 17 років робітником на одному із заводів рідного Каменя (цілий рік!) і працюю до часу, правда уже не робітником та не в Камені. Щодо пані Марти для Хріна та Ага щодо криптограми та юриста - даний вид творчості можна віднести предметної, що має багато спільного з технічною творчістю, а креативний юрист - це лише великий плюс. У технічній творчості, зокрема, винахідництву обов&quot;язковий етап підбір та аналіз прототипів,так і тут криптограма на прототипі. Пані Марта широко використовує базові методи творчості - комбінаторику й аналогію. Можу їй порадити методи синектики, контрольних запитань, фокальних об&quot;єктів, бо вони, на мій погляд, додадуть її діяльності збільшення креативності та,-відповідно, збільшення покупців.
22 Грудня 2016, 21:38
За пропущені слова звиняйте, бо працюю на двох роботах і під вечір втомлююся.
01 Січня 2017, 13:34
Дуже всім дякую за добрі слова немі дуже приємно читати слова підтримки від прихильників.<br/>За критику також дякую,а для людини під ніком &quot;Ага&quot; якій я чи моя освіта чомусь несподобалась хочу трохи розказати як Я отримала свою освіту.<br/>Я закінчила Університет Внутрішніх Справ Украіни в Києві.Поступити було дуже важко томущо конкурс був 8 чоловік на місце я до кожного екзамену готувалася сама,заплатити в мене небуло можливості як вважає &quot;Ага&quot;тай мабуть ця людина судить по собі.Я ж можу з чистим серце сказати що моя освіта далась мені важко ,але моім трудом і без проплат.Працювати я мала можливісь,після закінчення мене запрошували в тоді ще міліцію,але на той час я вже познайомилась з своім чоловіком і ми створили сім'ю,народились наші дітки.І моя сім'я стала для мене це саме головне.<br/>Якщо в майбутньому у неме буде можливість працювати за освітою я булу рада.Родичів в РДА в мене нема так само як і в судді такшо пане &quot;Ага&quot; вибачте.<br/>Моі роботи це моє маленьке хоббі яке мені дуже подобається.В кожну роботу я вложую всю душу,роблю іх і знаю що це буде якась маленька радість для якоісь дитинки і це радує і мене.<br/>Всі хто хоче побачити чи замовити моі роботи,я є в соцмережі ВКонтакті заходьте дивіться замовляйте.<br/>З Новим Роком моі любі,хай всі проблеми і негаразди залишаться в старому році,а в новому хай збудуться всі мріі і бажання...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024