У Камінь-Каширському ВПУ відбувся фестиваль відкритих уроків

24 Грудня 2016, 10:41
4549

"Інновації. Досвід. Результати" - під такою назвою відбувся фестиваль відкритих уроків у Камінь-Каширському вищому професійному училищі, який тривав 4 тижні – з 21 листопада по 16 грудня.

У рамках фестивалю було проведено 20 показових уроків теоретичного та виробничого навчання, кожен з яких вирізнявся певним поєднанням інновацій та досвіду, - повідомляють у навчальному закладі.

Всі педагогічні працівники намагалися використати на уроках ті методики та технології, які активізують пізнавальну діяльність учнів та підвищують їх мотивацію до навчання.

На всіх уроках було застосовано мультимедійні презентації, більшість педагогів використали інтерактивні вправи, метод проектів, випереджувальні завдання.

Цікавими були й форми пероведення уроків: ділова гра, урок-тендер, урок-презентація проекту, урок-конкурс, урок-пресконференція, урок-практикум.

Впродовж проведення фестивалю учасники презентували на уроках безліч цікавих творчих ідей, які в подальшому візьмуть на озброєння їх колеги.

Разом з тим, усі методичні розробки уроків будуть вміщені в збірку "Урок на біс", що презентуватиметься на обласній виставці "Творчі сходинки педагогів Волині" для популяризації кращого досвіду педагогічних працівників училища.
















 

Коментарі
24 Грудня 2016, 23:43
Цікавий навчальний заклад. Молодці, що гасло Гаспара Монжа над дошкою розмістили, бо ця мова відмирає. Якщо за нашого дитинства креслення було з 5 по 9 клас, то нині рідко в якій школі учать кресленню. Тому з бути технікою на ти новим поколінням не вийде.
25 Грудня 2016, 11:47
аби ще ці гарні діти знайшли собі роботу після закінчення училища. але ж вміти - завжди добре. знання за плечима не носити
25 Грудня 2016, 14:30
Ні креслення, ні математика ,ні хімія чи фізика - зараз НЕ ПОТРІБНІ . Як не потрібні думаючі і незалежні люди.. Всю техніку-електроніку зроблять в Китаї чи деінде...А в нас престижні професії юрісти-економісти за батькове бабло.. Як наслідок - ні економіки , ні законності.. Я вже не кажу про якусь техніку чи науку взагалі...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024