Водій із Каменя-Каширського на смерть збив пішохода

24 Грудня 2016, 12:36
2135

Водій, що здійснив наїзд, є жителем Каменя-Каширського. Він саме рухався в напрямку митного поста «Ягодин».

На проїжджій частині шосе, неподалік від міжнародного пункту пропуску «Ягодин», під колесами мікроавтобуса загинув житель Любомльщини, – пише «Кордон».

У ніч на 24-го грудня (о 2 год. 30 хв.) на міжнародній трасі сполученням Київ-Ковель-Ягодин під колесами мікроавтобуса потрапив пішохід, який від отриманих травм помер на місці.

Загиблий, житель села Рівне Любомльського району, знаходився в момент трагедії на проїжджій частині дороги біля села Старовойтове (навпроти автозаправки “WOG”).

«На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. За встановленими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці поки з’ясовують всі обставини пригоди. Триває досудове розслідування», – прокоментував начальник Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук.

Коментарі
25 Грудня 2016, 18:51
"Загиблий, житель села Рівне Любомльського району, знаходився в момент трагедії на проїжджій частині дороги біля села Старовойтове" -тобто ,сам винен, що попав під колеса... Каменчуки і там вже поліцію забашляли...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром