Камінь-Каширський: відкрили спортивну залу з важкої атлетики

27 Грудня 2016, 09:12
4812

Приємна подія, у першу чергу для спортивної громади району, відбулася 26 грудня. У місті Камені-Каширському запрацювала спортивна зала з важкої атлетики.

В урочистій церемонії відкриття взяли участь народний депутат України Ірина Констанкевич, голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар, депутати обласної та районної рад, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко, очільник ГО «Федерація важкої атлетики міста Луцька» Борис Дєчєв, представники медіа, громадськість. Про це повідомляють у Камінь-Каширській РДА.

На переконання керівника найвищої виконавчої гілки влади в області Володимира Гунчика, ця спортивна споруда буде потужним центром підготовки спортсменів-важкоатлетів, тим паче, що тут створені всі умови, аби професійно займатися спортом. Відкриття такого роду установ – це важливий крок для розвитку спорту і виховання здорової нації.

У рамках урочистостей юні важкоатлети Камінь-Каширщини охоче продемонстрували присутнім свої спортивні вміння. Їхній тренер майстер спорту України з важкої атлетики Валентин Андрусь зауважив, що пройшло менше року з того часу, як у районі запрацювала секція важкої атлетики, втім результати та спортивні досягнення його вихованців говорять самі за себе.

Без сумніву, незабаром ця спортивна зала стане улюбленим закладом не лише юних мешканців міста, а й прихильників здорового відпочинку з навколишніх сіл району.

Коментарі
27 Грудня 2016, 12:03
То є фест
27 Грудня 2016, 13:12
де ця зала знаходиться?
27 Грудня 2016, 13:16
Звичайно, що це фест, оскільки хлопчаки замість підворітні йдуть у спортзал. Але, фест був би повним, якби у цьому спортзалі була душова кабіна після тренувань, про це, на жаль, у статті нема інфи. Хіба це вкладено у слова, що "створені всі умови". Фест, коли дівчаток-підлітків не привчають до важкої атлетики, а район це практикує. Не дівочий це спорт, хоч що хоч мені говоріть, є багато інших прекрасних спортивних напрямків, що допомагають формуванню цілісної, гармонійної і прекрасної особистості нашого жіноцтва.
27 Грудня 2016, 21:23
До чого тут район, коли жіночу важку атлетику культивують в Україні. Керує цією справою в Києві підстаркуватий тельбатенький курдупель, родом з с.Махнівка, що в Козятинському районі, тюремний сиділець,-Василь Кулак.
28 Грудня 2016, 11:42
Ви знаєте там є всі умови щоб нормально займатись:душ, туалет, роздягалки( для хлопців і дівчат окремо) , просторий зал, а з приводу того що це не жіноча справа ви помиляєтесь, в сучасному світі кожен розвиває себе як хоче тому будь-ласка не засуджуйте тих дівчаток вони виглядали дуже мило коли виконували вправи)))
28 Грудня 2016, 11:56
"...вони (дівчатка) виглядали дуже мило коли виконували вправи)))" -??? Можливо, але їм і впродовж свого життя треба виглядати мило, свіжо і жіночно. Я не засуджую ні батьків, ні тренерів, а тим більше - дівчаток, які ще не здатні у цьому віці сприймати майбутні наслідки важкої атлетики. Дівчинка - важкоатлет це те саме, що у минулому жінка-тракторист Паша Ангеліна! Мені більше імпонують Монро чи Піаф))) та художня гімнастика...
29 Грудня 2016, 10:53
всі такі обізнані тут. а скажіть для необізнаних - де знайти у місті ту залу
29 Грудня 2016, 10:55
В екскотельні
29 Грудня 2016, 18:32
ви знаєте це повний абсурд те, що ви говорите оскільки ображаєте насамперед самих дівчат-важкоатлетів) це вибір кожного і ніхто не повинен нав`язувати свою думку тому попрошу вас будь-ласка утримуватись від таких гучних заяв) і ще хочу додати, а хіба зараз не такий світ коли дівчата мужніші за чоловіків, і їм все доводиться робити самим, всі проблеми падають на їх стрункі плечі це один із виявів сильних особистостей!!!!!!!!!!!!!!!!!
29 Грудня 2016, 19:39
За совка щастя дівчини з народу вийти заміж на військового, бо і гроші,і квартира є, за розвалу совка червоними маринарками-щастя було вийти заміж за багатого, а нині он воно яке щастя-штангу на плечі...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024