Працівник Камінь-Каширської філії ПАТ «Волиньобленерго» здобув призове місце у спартакіаді серед енергетиків

28 Грудня 2016, 09:14
1637

У ПАТ «Волиньобленерго» відбулися завершальні види спартакіади, приуроченої до Дня енергетика. Майже сто працівників з'їхалися в управління, аби визначити, хто сильніший у шахах, шашках, настільному тенісі та більярді.

Про це повідомляє прес-центр ПАТ «Волиньобленерго».

Найбільше учасників зібрали шахи – одна із найпопулярніших ігор сучасності, що поєднує у собі елементи мистецтва (уява), науки (логічно-точний розрахунок) і спорту. Енергетики змагалися не одну годину, ретельно обдумуючи кожен хід.

Не менш захопливими виявилися поєдинки і у настільному тенісі. Зокрема у змаганнях серед чоловіків свою чемпіонську ходу продовжив Юрій Хілухін (управління). Минулої спартакіади, приуроченій до Дня Незалежності України, він також здобув перемогу. На цей раз суперники були ще сильніші, емоції вирували ще потужніше.

Хлопцям вдавалося «витягувати» найбільш складні та незручні подачі. Тож другу сходинку посів Василь Міндюк із Луцької міської філії. Третім став Віталій Макарчук із Камінь-Каширської філії.

Попри те, що боротьба за перемогу була безкомпромісна, турнір відбувався у дружній атмосфері, тож свято вдалося на всі сто.





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024