У Камені-Каширському роздаватимуть гостинці з Мілану

02 Січня 2017, 12:36
2672

Хто ще не знає про акцію Milano ORO?

Так от, в рамках цього проекту роздають презенти з Італії.

А щоб їх отримати слід сфотографуватися на фоні автомоблія з написом «Milano ORO» і викласти фото в Інтернеті.

Нещодавно Дід Мороз роздавав італіські ласощі у Ковелі. 

А днями він завітає з гостинцями і у Камінь-Каширський. 

Про це повідомляють у спільноті Europa plus.

Тож, якщо хочете подарунок з Мілану, будьте уважні.

 

Коментарі
02 Січня 2017, 14:39
В К-Каширську майже щодень роздають "мілоно", за відповідну плату. Пан возить аж з-під Риму.
02 Січня 2017, 16:49
Реклама за цяцьку? Торгівельна марка у такий, можливо й креативний, спосіб пропагує свою марку і товари. Це дешевше, аніж банер чи якийсь інший друкований широкоформатний інформаційний матеріал, вже не кажу за ціну ефірного часу на ТБ чи у неті. Бо ж у Камені ще тиждень ходитимуть розмови, плітки і домисли на кшалт: а тобі що довелося? а де вони їздили? у кого були? коли знову приїдуть?а Ганзі, заразі такій, повезло неабияк, чула? і т.д. От і все, місто та пів- району вже знають про Milano ORO. Халява, шара, "нерівно лежить", божий дар, манна небесна... - все це та до неї схоже у нашій крові здавна, її мало хто цурається. Політики вже давно це зрозуміли, патретів та біґморд вже майже не чіпляють, а от гречка, цукор, вікно у школу, клапоть дороги - все йде у хід. Це такий собі безплатний сир, котрий чіпляють самі знаєте куди і для кого...Працює майже бездоганно!
02 Січня 2017, 21:21
До речі пане Хрін, на халяву взяти з Вашої точки зору то не тільки в нашій крові але й в крові інших народів світу, а тим більше на Захід від нашого кордону. Навіть з цього приводу пишуться докторські дисертації, навіть Нобеля вручають як ото останній з приводу відносин роботодавця з працівником. Даю гаранію, що останні передрали в деякій мірі навіть від нашого Українського КЗПП.)))))))) Тому говорити сьогодні, що хтось там продається та за щось купляється це принаймі примітивна тактика нічогонерозуміючи даруйте профана. Якщо Ви бажаєте тут щось змінити то варто застосовувати інші методи впливу на уми та серця "рідних" для Вас людей.
02 Січня 2017, 21:52
Та не варто , пане Камінь, кидатись у крайнощі, то професором обзиваєте, то - профаном, виберіть щось середнє, аби у Новому сайтівському році не виставляти себе "батюшкою", що роздає імена та назвиська)) Я, у випадку іншого бачення ситуації, намагаюсь посилатись на аргументи, принаймні, стараюсь, а не послуговуватись ярликами. Я розумію, що наймана праця для вас - твердого доцента з вулиці Радянської у серці, - це експлуатація найманої сили, тому і халява роботодавцю. Але ж не варто плутати державний устрій, у якому приватній особі заборонено бути працедавцем і вільну демократію, у котрій йде у найми той, у котрого не вистачає тями самому стати власником - працедавцем. До попереднього свого коментаря мені, вочевидь, варто до термінів на кшалт шари, халяви та інших перлів, що є у нашого брата, вартує додати, що вони(перли) присутні в основному через брак системних знань про світову економіку та державоустрій. От і доводиться користуватися знаннями типу "біг пес через овес", де Білл Ґейтс та Марко Цукерберг також є експлуататорами, а покійний Степан Жлоб, себто Стіф Джобс з його яблучною компанією та айфонами - взагалі керівники буржуйських експлуататорських синдикатів. Звідси й блуд у таких "доцентів" в українській політиці, коли олігарха від патріота не можуть відрізнити...
02 Січня 2017, 22:44
Переймаючись Вашою увагою до несистемних патріотів можу Вам тільки поспівчувати через те, що ніде правди діти розведемо тільки руками - багато хто купляється і багато хто продається. Мені самому ніяково наприклад, що у цьому випадку пані депутатка використовує не зовсім, на мою точку зору правильні методи впливу на своїх виборців але самі розумієте, що у цьому випадку найкращий вихід це застосування тих методів до якого звик виборець. Ну й що з того? Вам до вподоби вила ляшковців або смолоскипи свободівців? ТОму моя Вам порада знайдіть своє рідне. Ось наприклад Підцир"ївська школа різко потребує допомоги як у світоглядному плані так і в іншому якщо згадати, що на фасаді цієї школи барельєф відомого технічного професора але по своїй суті школа хромає на матем.підготовку. Знайдіть себе в Камені або перестаньте бомбити громадян різними ярликами які мало чим відрізняються від "радянської" школи.
02 Січня 2017, 22:47
Знову чубляться. Вул. Радянська дійсно не така як інші. Вона тиха, сільська, а обличчям її є дітлахи. Там два дубки цікаві ростуть, багато вишень, а біля однієї з хат гарні лілії, зустрічається хрін вздовж парканів в районі чабанового дуба.
02 Січня 2017, 23:51
Та ніхто не чубиться, це дехто так реагує на правду в очі, бо свого часу розпинався за безплатні вікна і путівки на Буковель. Ну а тепер вже Milano ORO застосовує ту ж саму технологію, аби присаадити на свій товар мешканців регіону - бізнесмени різні, а суть одна - мати зиск, хто політичний, а хто відразу фінансовий, хоча у кінцевому результаті одне і друге об'єднують "мерзенні доляри". А всьому винуватий Хрін!? Доведеться змінити тактику - хвалити Камінь у вузькому, місцями навіть доволі вузенькому/персональному, та широкому розумінні цього слова.Бо таки людина, їх спільнота формує обличчя міста. Тоді й чубитися не буде потреби, все буде стабільно, ще "легітимний" боровся за стабільність...)))
03 Січня 2017, 00:51
Що це за Мілано? Чому на Волині? Ніде не чув про це Мілано.
03 Січня 2017, 00:59
тут нейролінгвістичне програмування використане з "якорями"
03 Січня 2017, 14:00
"хвалити Камінь у вузькому, місцями навіть доволі вузенькому/персональному, та широкому розумінні цього слова.": працювати треба. Вже від Ваших та Наших "рекомендацій" народові чуби мокріють. Мозолі Ваші де?
03 Січня 2017, 16:53
До речі про наступне:<br/>За ініціативи Українського центру соціально-правових досліджень відбувся круглий стіл на тему: «Дискримінаційні засади в оплаті праці бюджетників: урядові ініціативи». Організаторам цього заходу вдалося об’єднати провідних фахівців в галузі права, представників наукового середовища та громадськості навколо актуальних питань, що виникли у зв’язку із прийняттям Верховною радою України низки змін у національну систему оплати праці працівників.<br/>Учасники круглого столу одностайно відзначили, що ініціатива Уряду про внесення змін до Кодексу Законів про працю України, Закону України «Про оплату праці» та деяких інших законодавчих актів, якими було кардинально змінено засади регулювання оплати праці найманих працівників, суттєво порушують класичні правила формування системи оплати праці в Україні.<br/>Зокрема, базовою величиною, що покладалась в основу формування тарифної системи оплати праці зазвичай була – мінімальна заробітна плата, що відповідало світовим зразкам визначення оплати праці бюджетних працівників.<br/>Встановивши з 1-го січня 2017 р. основою побудови тарифної системи оплати праці працівників бюджетної сфери прожитковий мінімум для працездатних осіб замість мінімальної заробітної плати, Кабінет Міністрів України привніс до усталених норм і правил оплати праці не властиві їй базові величини, які притаманні більш соціальному забезпеченню, а ніж трудовому праву.<br/>http://resonance.in.ua/
03 Січня 2017, 22:09
А Камінь таки знаходить аргументи для Хріна.
04 Січня 2017, 00:13
Вибачте, але Я майже п&quot;ять років працював тим же самим інспектором праці тому у принципі знаю, що класику не слід ламати оскільки за цим підуть процеси які потім налаштувати ой як .... Це схоже трохи на &quot;декомунізацію&quot;. Може останні рішення уряду це і є процес &quot;декомунізації&quot; але тут слід трохи бути грамотним ніж рішучим.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром