На парк, амфітеатр і фонтани у Камені-Каширському можуть виділити кошти в рамках транскордонного співробітництва

04 Січня 2017, 16:27
1585

Камінь-Каширська міська рада подала аплікаційну заявку на участь у Програмі транскордонного співробітництва

Напередодні нового року Камінь-Каширський вітав гостей з польського міста-побратима Мєндзижец Подляскі.

Наше місто відвідала делегація у складі заступника бургомістра Грегожа Любіка, начальника відділу освіти, культури і спорту Анджея Міронюка

Про це повідомляють у Камінь-Каширській міській раді.

Метою візиту було підписання аплікаційної заявки спільного проекту у рамках Програми транскордонного співробітництва ЄІС Польща – Білорусь – Україна 2014-2020 рр.  Ця Програма діє у рамках Європейського Інструменту Сусідства. Вона продовжує і розширює співпрацю в прикордонних регіонах трьох країн. У Програмі можуть брати участь українські населені пункти Львівської, Волинської, Закарпатської областей.


                                       

Міський голова Василь Бондар підписав аплікаційну заявку проекту «Мистецтво у міському просторі як напрямок розвитку транскордонного туризму». Цей проект передбачає реконструкцію головної алеї у міському парку, будівництво амфітеатру і декоративних фонтанів, а також футбольного, волейбольного, баскетбольного майданчиків зі штучним покриттям у Камені-Каширському.                                                                                                

Бургомістр  міста Мєндзижец Подляскі Збігнєв Кот передав найщиріші вітання меру  і всім мешканцям нашого міста з нагоди новорічних і Різдвяних свят. А також побажав щоб 2017 рік буде повний успіхів і реалізації всіх планів, а також висловив надію на втілення у життя нашого спільного проекту.


 

 

 

Коментарі
05 Січня 2017, 12:16
ТИх майданчиків стільки вже наклипали, що залишається тільки ходити та просто закликати до цих споруд хоч кому небуть побігати та пострибати. Напевно К-Каш. очевидно що виділятиметься від інших районів кількістю футбольних, баскетбольний та інших майданчиків. Ось тільки навіть на центральому стадіоні ніхто не бажає реконструйовані майданчики брати на баланс, хіба що до цього часу вже інша ситуація. Кожного разу з приходом іншої політичної сили до району починають з майданчиків..... Але наший Мер завжди гне свою лінію, що й навіть центр міста у свій час площу Культури перетворив на сплошну парковку. Ось від цього й починається наший стан - від роз"єднання культурних, освітніх шляхів нашого розвитку. Для того щоб виділитися між інших, Ми влаштовуємо концерти та зібрання громадян практично серед торжка, серед комарів та жаб, а потім ще плануємо як дасть бог футбольні та інші майданчики. Але в цей час коли політичне та громадське життя району верує в парку через те, що в інший час центр міста був прерогативою інших політичних сил, центр та його околиці занепадають. Взяти наприклад навіть той самий центр який має фактично посеред себе ями з водою та невлаштовані тротуари або якщо й влаштовані то сірого й підкреслимо до того неякісний у першу чергу оскільки спрацьовані вкрай ну дуже погано, а натомість у паркову зону вкладаємо кошти які у принципі не мають вкладатися через те, що фактично не облагороджений наш центр - лице міста.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024