Талановитих дітей Камінь-Каширщини привітала з Різдвом народний депутат

06 Січня 2017, 10:47
2007

«Свою роботу народний депутат України Ірина Мирославівна Констанкевич виконує даруючи радість і добро».

Вважає помічник народного депутата Світлана Сидорук, яка так і написала на своїй сторінці у Фейсбуці. Вона також розповіла проте, що новорічно-різвяні привітання Ірини Мирославівни зібрали в Камені-Каширському талановиту молодь, дітлахів, які навчальними, творчими та спортивними перемогами славили в 2016 році свої школи, громади, район.

У подарунок їм була концертна програма дитячої студії "Жайворонки" Т. Ціхоцької, танцювального колективу "Вегас".







 

Ведучий програми Сергій Скулинець віртуозно перетворював весь зал на учасника концерту. Не залишила байдужим нікого майстерність Юлії Стасюк (номер з мильними бульбашками).

На завершення свята стали щирі, зворушливі слова привітань народного депутата України Ірини  Констанкевич та голів району Валерія Дунайчука і Віктора Суса.

А ще діти отримали в подарунок книги з побажаннями успіхів і добра. 





 

Коментарі
06 Січня 2017, 14:30
Гарні святочні фото дітлахів та чиновників бачимо на оновленій підлозі сцени колишнього РБК, тепер, мубуть, Народного дому. Та й затія ця на зимові свята корисна для всіх - дітки веселяться, чиновники разом з людьми і собі є учасниками цього дійства, ну і нардеп, звісно, не проти зайвий раз попіаритися на окрузі, демонструючи єдність партії (УКРОП) і народу. От тільки не все так гладко у цій партії, яка позиціонує себе патріотичною і, вочевидь, через підпсований імідж інших майже проукраїнських партій, таки матиме певний успіх в місцевого електорату. Маю на увазі скандальні привселюдні заяви-вимоги УКРОПівця з Любещівщини Михайла Кирилюка про повернення влади Януковича. Цей чолов'яга, звісно ріденького розуму, живе минулими псевдоцінностями, плутаючись у трьох політичних соснах, але він є чільним представником цієї партії. І доки партія УКРОП від нього і його закликів не відмежовується, вона співвідповідальна за такі ідеї своїх представників. Хоча, не виключається такий варіант, марення Кирилюка можуть бути цілком продуманими, оскільки у соцмережах поширюються факти співпраці Коломойського, нинішнього голови цієї партії, і Медведчука щодо відбілювання дружби братніх народів, розвінчування &quot;злодіянь&quot; Януковича і т.п. Не всі депутати хочуть брати участь у цій брудній оборудці, але хитрі поліщуки типу Кирилюка, не виключено, що й підзароблять якусь копійчину на старості літ, як це робили колись відомі &quot;противсіхи&quot; навіть змінюючи прізвища в паспортах. Не хотілося б всього цього рухати напередодні Різдв'яних свят, але й промовчати на такі &quot;обережні кроки&quot; на тонкій політичній кризі негоже. Мо' беруть на зуб, пускають пробну більярдну кулю вустами кирилюків? А тоді їх підтримають різного роду місцеві смітюхи, бо ж мають право, все ж з награбованого у народу відскубують дещицю для &quot;меценатських&quot; цілей - то вікно вставлять, то мандаринку дадуть дитині то й теплішає на серці від таких дарунків у тата-виборця чи бабці- електоратки...<br/>П.С. Детальніше про УКРОПівця М. Кирилюка та його телеграму у Ростов -на- Дону : https://konkurent.in.ua/news/volin/10777/volinskij-ukropivec-vimagav-povernuti-anukovicha-do-vladi-deputat.html
06 Січня 2017, 16:20
&quot;помічник народного депутата Світлана Сидорук, яка так і написала на своїй сторінці&quot;: примітним на мою точку зору є те, що накінець деякі з &quot;Укропівців&quot; нарешті починають життя в унісон з уявленням соціального спілкування.
06 Січня 2017, 17:45
Надіюсь, Сидорук на своїй сторінці мала на увазі не любешівця-укропівця Кирилюка?
06 Січня 2017, 18:19
А чого ви забули про Камінь-Каширський УКРОП? У виборчому штабі тої ж Ірини Констанкевич на позачергових виборах влітку працював не один одіозний регіонал чи комуніст .Наприклад ,такий собі колишній комуніст Юра Дмитрук , перший секретар Камінь-Каширського райкому КПУ.. Не здивуюсь,якщо незабаром він буде балотуватись в міські чи районні депутати від УКРОПу..
07 Січня 2017, 11:05
УКРОП - Удосконалені Комуністи Раби Олігархів і Популісти нового призову... Тому й найактивніші на цьому сайті прихильники К-К укропу проживають на вул. Радянській! ПЕТРушка також не набагато ліпша, але нема на те ради....
07 Січня 2017, 11:43
Шановні, говорячи про:&quot;Удосконалені Комуністи Раби Олігархів і Популісти нового призову&quot; та ще й про вулицю Радянську на якій мовляв живуть прихильники укропу не зовсім уявляєш про дегенератів з Вашої точки зору оскільки на цій вулиці переважно живуть літні люди, а тому говорити про те, що наприклад літня людина є денегератом це принаймі бути самим таким. Я у свою чергу наприклад спілкуючись з цими людьми переконуюсь що ці люди за Вас набагато більше мають мудрості ні толерантності через те, що ці люди і є народ який творив історію й творить до сьогоднішнього дня оскільки він має розум. Про те, що інколи хтось називає Їх &quot;удосконаленими комуністами&quot; то це вже проблема не цих людей, а скоріше всього проблема цих хто так Їх називає оскільки вони не знали та не бачили життя.
07 Січня 2017, 15:44
А хто тут окрім вас, пане Каменю, вживав слово &quot;дегенерати&quot;? На злодію шапка горить? Ніхто не веде мову про перестарілих мізантропів з будь якої вулиці міста, мова йде про ряжених патріотів, котрі за браком вільних символів демократії і патріотизму, як то коса чи вила, придумали нашвидкоруч &quot;ідеологію&quot; КОРБАНізму для одноразового вжитку заради порятунку шкіри свого безпосереднього &quot;папіка&quot; Геннадія. А люди ж то ті ж самі, вчорашні - ...істи, які пройшли Крим і Рим та мідні труби. Саме тому вилазять на верх кирилюки, дмитруки та різні смітюхи, оскільки вони йдуть по політичних руках як нестримана дівка ... Варто зрозуміти, що періодична критика УКРОПу це не стільки критика безпосередньо Костанкевич та її особистих якостей, це намагання відкрити очі на політичний проект олігархів, які в гарну нову обгортку замотали ту саму пережовану і пересмоктану &quot;цукерку&quot; для власного збагачення олігархів більшого чи меншого штибу шляхом доступу до влади. І не більше, &quot;ловкость рук и никакого мошенства&quot; з боку ідеологів УКРОПу...Шило в мішку чи Кирилюка з Дмитруком у партії - не втаїти!
07 Січня 2017, 16:04
&quot;мова йде про ряжених патріотів, котрі за браком вільних символів демократії і патріотизму,&quot;: чудово ВАс розумію але скажіть будь-ласка на Вашу точку зору який має бути патріот та символ демократії та патротизму. Отже скажемо самі собі, що таких символів не існує кожний ці символи має такі які бажає бачити і переважно в інших, а не в собі через те що переважна кількість з числа наприклад районних та міських депутатів не була на передовій і це в першу чегу. Стосовно депутата Констанкевич то принаймі почитайте Парламенські слухання з приводу становища вищої та середньої школи. Все інше як для мене є мішурою і тому не важливою для стратегічного обговорення.
07 Січня 2017, 16:16
Звісно, що за словами Ганді &quot;змінити світ легше як себе особисто&quot;, тому й не спішать депутати районного чи міського рівня на передову фронту, бо вони на передовій політичної кон'юктури. Вчора були модні регіонали, вони були першими в їх оспівуванні, позавчора комуністи - вони й тоді вели перші скрипки. Прийшла пора розбудови України, настала патріотична пора - ці ж лицедії знову виступають на сцені, хто у бек-вокалі, хто на підтанцьовці, а хто й веде сольну партію. Тільки не всі ці концерти та цирк- шапіто з безкоштовними мандаринками бачать здалеку, а декого ведуть сліпі поводирі, оповідаючи &quot;мудрі&quot; речі про мішуру...
07 Січня 2017, 18:23
&quot;а декого ведуть сліпі поводирі, оповідаючи &quot;мудрі&quot; речі про мішуру..&quot;: таких високих оцінок, давати не варто оскільки через те, що позаяк &quot;оповідаючи &quot;мудрі&quot; речі про мішуру&quot; ніхто Вам не забороняє тут висловлюватися і у цьому по-моєму найголовніше - мішура спаде і матимо трохи більше правди.
10 Січня 2017, 00:02
Шановні панове Хрін та Камінь,запрошуємо Вас на слідуючі вибори в депутати від УКРОПу.Разом з Вашими ідеологічними поглядами, ми дійсно спробуємо щось змінити,в районах де Ви дійсно проживаєте.
10 Січня 2017, 12:57
Ви вважаєте, що тільки з теплої партійної печі, де сушаться цілющі трави кріп чи петрушка, можна впливати на світоглядні принципи тих чи інших територій? На Поліссі є достатньо штатних партітуток чи політичних альфонсів, котрі залюбки реагують на сватання різних партій. Вони, часто, навіть не читають Програм і Статутів цих партій, бо знають, що це абсолютно зайва справа, оскільки ця праця політтехнологів вже давно нікого не цікавить. Та й мало чим відрізняються принципово ці &quot;бумаги&quot; серед численних партій, яким вже і ліку ніхто, окрім Мінюсту, не веде. Недаремно Медведчук Надії Савченко не радить створювати &quot;свою&quot;/його партію, котрі вже у печінках сидять в українського народу через свою брехливість, каже - створюй РУХ під назвою РУНА (Росія Україну Надіється Асимілювати). От коментатору Камінь давно пора запропонувати партквиток і якусь похвальну грамоту від Бєні за активну підтримку вашої партії та її кандидата на позачергових довиборах у ВР на окрузі №23. Він міг би й у президії десь з Іриною Миронівною посидіти, як-не-як - адепт УКРОПу, ну і не кирилюк таки, Яника з Ростова поки-що ж не гукає назад до Києва...))
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024